Διαβολοβδομάδα για Ολυμπιακό και Μαρτίνς

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Διαβολοβδομάδα για Ολυμπιακό και Μαρτίνς

Διαβολοβδομάδα για Ολυμπιακό και Μαρτίνς
Tρίπολη, Πόλη και ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το τέλος του πρώτου ανήφορου της σεζόν για τον πρωταθλητή.

Νέο; Δεν είναι. Επίσημο είναι. Από τα τέλη Αυγούστου και τις περίφημες συνεδριάσεις της Λίγκας ήταν γνωστό ότι το πρόγραμμα του Σεπτέμβρη δημιουργεί έναν μεγάλο ανήφορο για τον Ολυμπιακό. Επτά ματς σε 21 ημέρες για το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς σε μια διαδικασία που ξεκινά την Κυριακή στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Και ολοκληρώνεται ξανά στο Φάληρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (3/10, 20.30) ακριβώς πριν την επόμενη «εθνική» διακοπή.

 Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συνηθισμένος ο πρωταθλητής σε τέτοιες διαδικασίες. Συνηθισμένος να συνδυάζει υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι αλήθεια όμως ότι η τελευταία εβδομάδα δράσης πριν το επόμενο «stop» έχει πραγματικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Και υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Όπως ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα από την Super League; Ο Ολυμπιακός στις 26 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα, σε μια έδρα που πάντα είναι επικίνδυνη. Λίγο αργότερα θα πρέπει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη καθώς στις 30 του Σεπτέμβρη αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα για την 2η αγωνιστική του Europa League. Και αμέσως μετά τον περιμένει η επιστροφή στην Αθήνα για το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό.

Θα ταξιδέψει Σάββατο ο Ολυμπιακός για την Τρίπολη (25/9) και θα γυρίσει μετά το ματς. Θα φύγει για την Τουρκία στις 29 του μήνα και θα επιστρέψει την 1η του Σεπτέμβρη. Και αμέσως μετά θα έχει το αντάμωμα με τους Πράσινους. Ένα διάστημα που δεν θα υπάρξει χρόνος για παραπάνω από μια-δύο κανονικές προπονήσεις. Και μάλιστα σε συγκυρία που οι Πειραιώτες θα κουβαλούν ήδη ένα διάστημα με συνεχόμενα ματς. Είπαμε 7 είναι τα ματς σε 21 ημέρες από τον Ατρόμητο και την αφετηρία της Κυριακής: Με Αντβέρπ (16/9), Λαμία εκτός (19/9), Απόλλωνα (22/9). Το… ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate