Ξέσπασε ο Σεμέδο στις κάμερες: «Είμαι αθώος, όλα γίνονται για τα λεφτά» (pics)

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ξέσπασε ο Σεμέδο στις κάμερες: «Είμαι αθώος, όλα γίνονται για τα λεφτά» (pics)

Ξέσπασε ο Σεμέδο στις κάμερες: «Είμαι αθώος, όλα γίνονται για τα λεφτά» (pics)
Ο Σεμέδο ξέσπασε στις κάμερες όντας στην Ευελπίδων, όπου κι η απολογία του πήρε αναβολή για την Πέμπτη (13.00).

Το νέο... επεισόδιο της υπόθεσης του Ρούμπεν Σεμέδο διαδραματίστηκε στην Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης (31/8).

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Πορτογάλος αμυντικός μεταφέρθηκε από την ΓΑΔΑ όπου διανυκτέρευσε για δεύτερο βράδυ, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού που του έχουν επαγγελθεί μετά την καταγγελία της 17χρονης.

«Είμαι αθώος, όλα γίνονται για τα λεφτά. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα είχε γίνει τίποτα. Θέλω να είστε εδώ όταν θα αθωωθώ», είπε ο Πορτογάλος φωνάζοντας στις κάμερες.

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ LINK-ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΕΔΟ!

Η απολογία του πήρε αναβολή για την Πέμπτη (13.00) κι ο παίκτης μεταφέρθηκε και πάλι στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει εκεί έως ότου να απολογηθεί.

Το στόρι της υπόθεσης

Θυμίζουμε πως το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την Κυριακή, όταν η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για τα όσα είχαν γίνει τα ξημερώματα της ίδιας μέρας μετά τη συνάντησή τους σε
μπαρ του Ωρωπού.

Την ίδια μέρα, ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη και χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για σήμερα το πρωί, ενώ το απόγευμα συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η πλευρά του πάντως έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ».

Οι φωτογραφίες από τη μεταγωγή του στον ανακριτή και το LINK με το ΒΙΝΤΕΟ:

Σεμέδο

σεμε

σεμεδο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ!
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate