Ολυμπιακός: Η Τρουά… έφαγε τα μούτρα της με τον Σισέ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Η Τρουά… έφαγε τα μούτρα της με τον Σισέ

Ολυμπιακός: Η Τρουά… έφαγε τα μούτρα της με τον Σισέ
Η έστω και μικρής χρονικής διάρκειας θητεία του Παπέ Σισέ στο γαλλικό πρωτάθλημα ήταν αρκετή προκειμένου να κάνει αρκετούς θαυμαστές. Ο Σενεγαλέζος άσος του Ολυμπιακού ήταν καθοριστικός προκειμένου να καταφέρει η Σεντ Ετιέν να μείνει στην κατηγορία, αφού όταν πήγε στην ομάδα εκείνη βρισκόταν σε αρκετά δύσκολη θέση.

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε από την "L' Equipe" το σοβαρό ενδιαφέρον της Τρουά για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Μάλιστα σύμφωνα με τους Γάλλους το ποσό που ήταν διατεθειμένη να προσφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδας για τον παίκτη ήταν ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός φυσικά και δεν το συζητούσε καν το ενδεχόμενο να πει το "ναι" για τον Σισέ με ένα τέτοιο ποσό. Οι Πειραιώτες όταν δάνεισαν τον παίκτη στη Σεντ Ετιέν είχαν βάλει οψιόν αγοράς ύψους 13 εκατ. ευρώ. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πουν το "ναι" στα 5 εκατ. ευρώ της Τρουά.

Πλέον και στη Γαλλία παραδέχονται πως η Τρουά αν και προσπάθησε να πάρει τον Σισέ δεν τα κατάφερε και στρέφει την προσοχή της στον κεντρικό αμυντικό της Λιόν Σιναλί Ντιομάντ. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος λοιπόν στο τι θέλει για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει παίξει βασικός σε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με καλή εικόνα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες