Τελευταία προπόνηση: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μαρτίνς

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Τελευταία προπόνηση: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μαρτίνς

Τελευταία προπόνηση: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μαρτίνς

Όλα ανοιχτά τα έχει αφήσει ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Νέφτσι Μπακού.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Κόντρα στη Νέφτσι Μπακού ξεκινάει η πορεία του Ολυμπιακού προς τους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται στις 22:00 τους Αζέρους με στόχο να τελειώσει από το πρώτο ματς την πρόκριση και να βρεθεί στον γ' προκριματικό εκεί όπου θα συναντήσει μία εκ των Μούρα, Λουντογκόρετς.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι σημαντικό να τελειώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και γι' αυτό το λόγο σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή του ενδεκάδα. Μέχρι τώρα τα πράγματα έδειχναν απλά με τον Πορτογάλο να έχει συγκεκριμένες επιλογές στο μυαλό του.

Είχε δείξει και με τον Άρη τι σκοπεύει να κάνει ο 51χρονος κόουτς. Σε εκείνη την αναμέτρηση υποτίθεται ότι έκανε πρόβα ενδεκάδας ο Πέδρο Μαρτίνς και το ίδιο σχήμα θα αντιμετώπιζε και τη Νέφτσι. Τελικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για τον Ολυμπιακό.

Στην τελευταία προπόνηση έγιναν αρκετές δοκιμές από τον Μαρτίνς και πλέον αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τη Νέφτσι Μπακού. Και αν θέλουμε να μιλήσουμε για τους σίγουρους του αρχικού σχήματος τότε αυτοί είναι οι Τζολάκης, Ανδρούτσος (έχει πιθανότητες και ο Λαλά), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Ραντζέλοβιτς. Με όσα έχουν γίνει στην τελευταία προπόνηση ο κόουτς τα άφησε όλα ανοιχτά με παίκτες όπως ο Κούντε και ο Μάρκοβιτς να ετοιμάζονται να πάρουν την ευκαιρία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate