Γιατί η Νέφτσι έφυγε από το Καραϊσκάκη στις 2 το πρωί

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Γιατί η Νέφτσι έφυγε από το Καραϊσκάκη στις 2 το πρωί

Γιατί η Νέφτσι έφυγε από το Καραϊσκάκη στις 2 το πρωί
Η Νέφτσι Μπακού καθυστέρησε πολύ να φύγει από το Καραϊσκάκη μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό για έναν απίθανο λόγο.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Νέφτσι Μπακού στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυνικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, διαχειρίστηκαν σωστά το 1-0 με το γκολ του Καμαρά και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για αρκετά λεπτά κράτησαν τη νίκη.

Η Νέφτσι παρότι πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο την άμυνα των Πειραιωτών δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε και αρκετή ταλαιπωρία για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Ειδικότερα, η αποστολή των Αζέρων αποχώρησε από το Καραϊσκάκη στις 2 το πρωί, διότι όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ περίμεναν να ολοκληρώσει το αντιντόπινγκ κοντρόλ ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Αυτός όμως (δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα) δεν μπορούσε να δώσει δείγμα με τίποτα με αποτέλεσμα όλη η αποστολή να περιμένει μέσα στο πούλμαν για αρκετή ώρα να «ξεμπερδέψει» προκειμένου να αποχωρήσουν από το φαληρικό γήπεδο.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate