Γιατί η Αϊντχόφεν δεν «καίγεται» να ρίξει τα χρήματα της οψιόν αγοράς για τον Μπρούμα

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Γιατί η Αϊντχόφεν δεν «καίγεται» να ρίξει τα χρήματα της οψιόν αγοράς για τον Μπρούμα

Γιατί η Αϊντχόφεν δεν «καίγεται» να ρίξει τα χρήματα της οψιόν αγοράς για τον Μπρούμα

Η Αϊντχόφεν δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει τα χρήματα της οψιόν αγοράς που έχει ο Ολυμπιακός για τον Μπρούμα έως τις 31 Μαϊου και υπάρχουν μία σειρά από λόγοι που δεν πέφτει... ευρώ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Η Αϊντχόφεν έχει κάνει μία συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Μπρούμα. Μια συμφωνία που θα τηρήσει απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα μέχρι τέλους. Τουλάχιστον με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή, η PSV δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει το ποσό της οψιόν αγοράς που είναι της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Κι όλα αυτά, μολονότι η ολλανδική ομάδα δεν θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν. Αντιθέτως, πρόθεσή της είναι να τον πουλήσει.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή: Πρώτον, η Αϊντχόφεν δεν το συζητάει για την ώρα για νέο δανεισμό. Δεύτερον, το συζητάει μόνο για πώληση και μάλιστα με το συγκεκριμένο ποσό που αναφέρεται στην οψιόν αγοράς του.

Τρίτον και σημαντικότερο; Για να επιμένει η PSV ότι δεν τον δίνει δανεικό ή δεν πέφτει ούτε ευρώ στις απαιτήσεις της, πάει να πει ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω. Ίσως να έχει ήδη στα χέρια της κάποια άλλη προσφορά ή έστω ένα επίσημο ενδιαφέρον από άλλη ομάδα και απλώς περιμένει να έρθει η 31η Μαϊου για να δει αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν ο Ολυμπιακός ή όχι.

Αν δεν την ενεργοποιήσει, τότε φαίνεται να έχει άλλες επιλογές στα χέρια της για το πού θα στείλει τον Μπρούμα την επόμενη σεζόν. Κι επαναλαμβάνουμε, πάντοτε μιλάμε για πώληση! Εν ολίγοις μιλάμε για μία «win-win» υπόθεση για την Αϊντχόφεν.

Είτε θα τον δώσει στον Ολυμπιακό εφόσον οι Πειραιώτες βγάζουν τα 6 εκατομμύρια από τα ταμεία τους (απίθανο σενάριο), είτε θα τον δώσει κάπου αλλού με τα ίδια χρήματα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate