«Ψήνεται» για Ολυμπιακό ο Τικίνιο

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

«Ψήνεται» για Ολυμπιακό ο Τικίνιο

«Ψήνεται» για Ολυμπιακό ο Τικίνιο
Η προοπτική του Ολυμπιακού φαίνεται πως ενδιαφέρει τον Τικίνιο, την ώρα που ο Κάιπερς φέρεται να οδεύει προς το Βέλγιο. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το όνομα του Τικίνιο μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και την πλευρά του να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σύλλογο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει η Sport Day, ο 30χρονος φορ «ψήνεται» για την προοπτική να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», με την απάντησή του στην σχετική ερώτηση από τον ατζέντη του, τον Ντέκο, αλλά και στον Μαρτίνς, να είναι πως «ναι, φυσικά και με ενδιαφέρει» (σ.σ. η προοπτική του Ολυμπιακού). Ασφαλώς οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Πόρτο, με τη Βαλένθια αλλά και συλλόγους από την Τουρκία να είναι στο κόλπο. 
 
Στον αντίποδα, ο Ούγκο Κάιπερς φαίνεται πως θα αποχωρήσει σύντομα από το λιμάνι, με τη βελγική Μαλίν να παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος προορισμός.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate