Μαρτίνς: «Διαχείριση… Super League θα κάνει η UEFA»

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Μαρτίνς: «Διαχείριση… Super League θα κάνει η UEFA»

Μαρτίνς: «Διαχείριση… Super League θα κάνει η UEFA»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη European Super League και αναφέρθηκε ακόμα στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η UEFA τους μεγάλους.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το θέμα των ημερών χωρίς καμία αμφιβολία ήταν η δημιουργία της European Super League, η οποία κατέρρευσε μετά από λίγες μόνο ώρες. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ξανά γι' αυτό το δημιούργημα που κατέρρευσε και τόνισε ότι η UEFA θα αντιμετωπίσει τους μεγάλους σύμφωνα με τη European Super League. Αναφέρθηκε ακόμα στον Βρουσάι και στα νέα πρόσωπα που αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τις ευκαιρίες σε νέα παιδιά και εάν θα δώσει και άλλες: Φυσικά γιατί πρέπει να εκτιμήσουμε καλά αυτά τα παιδιά. Να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία τους εδώ.

Για τον Βρουσάι και ως δεξιό μπακ: Επειδή ο Κένι είχε κάποια προβλήματα είδαμε τον Βρουσάι ως δεξιός μπακ. Είχε έναν τραυματισμό και άργησε να γυρίσει. Όμως είναι καλά και είναι παρών και μπορεί να βοηθήσει.

Για το ότι έπιασε τον Λεμονή στις 77 νίκες στο πρωτάθλημα: Είμαι ευτυχισμένος που είμαι σε έναν σύλλογο των διαστάσεων του Ολυμπιακού και με τις επιτυχίες που έχουμε. Νιώθω περηφάνεια.

Για την European Super League και την UEFA: Από την αρχή έχω ξεκαθαρίσει πως είμαι κατά της European Super League. Το ποδόσφαιρο είναι για το λαό. Απευθύνεται στις μάζες. Ήταν μία ιδέα που σίγουρα ήταν πως θα την αντέκρουε ο κόσμος. Ωστόσο μπορεί να είμαστε κόντρα όμως σε αυτό ευθύνεται και η διαχείριση της UEFA. Εκμεταλλεύεται τις μεγάλες ομάδες για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό επίπεδο, όμως πρέπει να δίνεται η ευκαιρία και στις πιο μικρές χώρες. Νομίζω πως υπάρχουν πολλές Ομοσπονδίες που έχουν πρόβλημα με το πως διοργανώνει η UEFA το Champions League. Πρέπει να το διαχειριστεί δίκαια. Βλέπουμε πως ο τρόπος που διαχειρίζεται η UEFA τους μεγάλους θα αρχίζει να μοιάζει με αυτή την ιδέα. Χώρες όπως η Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία βγάζουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Η Αγγλία βγάζει πολλές ομάδες. Η Ελλάδα δεν έχει καν απευθείας εκπρόσωπο στο Champions League. Υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα που μπορεί να μην ξαναβγούν στην Ευρώπη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate