Κριτική παικτών: Κορυφαίοι οι Σα και Χασάν, από κοντά και ο Φορτούνης

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Κριτική παικτών: Κορυφαίοι οι Σα και Χασάν, από κοντά και ο Φορτούνης

Κριτική παικτών: Κορυφαίοι οι Σα και Χασάν, από κοντά και ο Φορτούνης

Οι Ζοσέ Σα και Αχμέντ Χασάν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού στα Γιάννενα. Πολύ καλός και ο Φορτούνης.

Διαβάστε παρακάτω...

ΣΑ: Κράτησε τον Ολυμπιακό όρθιο σε δύο δύσκολες καταστάσεις στην περιοχή με τον Μιλιντσεάνου. Ο Πορτογάλος συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και ήταν μαζί με τον Χασάν και τον Φορτούνη από τους κορυφαίους των Πειραιωτών.

ΛΑΛΑ: Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο ο Γάλλος. Δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΣΕΜΕΔΟ: Έχασε τον Μιλιντσεάνου στο πρώτο χαμένο τετ α τετ του φορ του ΠΑΣ, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν εκείνος που διόρθωνε κάποιες κακές στιγμές του Μπα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βγήκε στο 46’ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

ΜΠΑ: Ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι του ΠΑΣ και έδειξε μέχρι το 70’ να μην πατάει τόσο καλά στα πόδια του. Στο τελευταίο 20λεπτο είχε αρκετές καλές επεμβάσεις.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά, ενώ υπήρξαν στιγμές που έδειχνε επιπόλαιος στις ενέργειές του. Απολύτως φυσιολογική η αντικατάστασή του.

ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε πολύ, έριξε πολύ ξύλο, δέχτηκε και ο ίδιος ξύλο, αλλά είχε πολλές λανθασμένες επιλογές.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ήταν πιο ψύχραιμος στις αντιδράσεις του σε σχέση με τον Καμαρά, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι με τόσο κακό αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Και εκείνος όμως έκανε πολλά λάθη και δίχως ταχύτητα αποφάσεις του.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Ενώ του παρουσιάστηκαν δύο καλές ευκαιρίες, τις σπατάλησε για πλάκα και δίχως να ιδρώσει ιδιαίτερα ο Λοντίγκιν.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε την ασίστ στο γκολ του Χασάν και γενικότερα ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Ολυμπιακού.

ΧΑΣΑΝ: Πέτυχε μία γκολάρα που ήταν για χαϊλάιτς αθλητικών εκπομπών. Για ακόμη μία φορά βγήκε μπροστά και… ξεκόλλησε τον Ολυμπιακό από το μηδέν.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Καμία σχέση με τον Λαλά. Πολύ καλύτερος από τον Γάλλο και βοήθησε ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Έπαιξε με την εμπειρία του αρχικά ως τρίτος στόπερ και εν συνεχεία ως αριστερός μπακ και τα πήγε μια χαρά, ασχέτως αν στην πλάτη του λίγο έλειψε η σέντρα του Σάλιακα να καταλήξει σε γκολ (έδιωξε την προβολή του Μιλιντσεάνου ο Σα).

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 61’ και έδωσε έναν φρέσκο αέρα στην επίθεση, όμως, δεν βοηθήθηκε τόσο πολύ από τον αγωνιστικό χώρο.

ΕΜΒΙΛΑ: Έβγαλε την ηρεμία που απαιτήθηκε στη μεσαία γραμμή στο τελευταίο 20λεπτο.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά στο 80’ όταν σε μία αντεπίθεση – φαρμάκι αντί να πασάρει αριστερά στον Φορτούνη που θα έβγαινε απέναντι στον Λοντίγκιν, προτίμησε να πάει μόνος του και μπλοκαρίστηκε.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate