Η... κατάρα των πέναλτι στον Ολυμπιακό!

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Η... κατάρα των πέναλτι στον Ολυμπιακό!

Η... κατάρα των πέναλτι στον Ολυμπιακό! (vids)

Για δεύτερο σερί παιχνίδι δέχτηκε γκολ από πέναλτι ο Ολυμπιακός και δουλεύει ώστε να περιορίσει τη ζημιά στο συγκεκριμένο τομέα, κάτι που τον πλήττει την τελευταία διετία.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για τον Ολυμπιακό τα πέναλτι είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Όχι μόνο αυτά που κερδίζει και δεν αξιοποιεί (έχουν χάσει και ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί), αλλά και εκείνα που ο ίδιος δίνει εδώ και καιρό με ευκολία. Είτε δικαίως τα καταλογίζουν οι διαιτητές είτε όχι. Ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν γίνει και δεν δόθηκαν, όπως φυσικά και περισσότερες που έπρεπε να δοθούν υπέρ του Ολυμπιακού και δεν υποδείχθηκε η παράβαση. Με τον Φορτούνη για παράδειγμα...ακόμη να φωνάζει ότι δεν έκανε κανένα επιθετικό φάουλ στον Πούγγουρα προτού εκείνος τον ανατρέψει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αμέσως μετά την ισοφάριση του Χασάν.

Στο ίδιο παιχνίδι ο Ολυμπιακός δέχτηκε δεύτερο διαδοχικό γκολ από πέναλτι με την εκτέλεση του Μακέντα, έπειτα από εκείνο του Εραμούσπε στα Γιάννενα.

Και είναι μεγάλη η ευκολία με την οποία κάνει πέναλτι φέτος (όπως και πέρυσι) η πειραϊκή ομάδα, με τον Ζοσέ Σα να έχει χάσει την επαφή που είχε με τις αποκρούσεις στο πρώτο διάστημα της καριέρας του στον Ολυμπιακό, όταν είχε αποσοβήσει τις εκτελέσεις του Σέρχιο Λεόν στο ματς με την Μπέτις στην Ισπανία, του Βίτσκα στο τέλος του αγώνα με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία (καθοριστική απόκρουση πρόκρισης), αλλά και του... Μακέντα στο 1-1 με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Φέτος ο Ολυμπιακός έχει υποπέσει σε αρκετά πέναλτι και το έχει πληρώσει. Κυρίως στην Γαλλία με την Μαρσέιγ και την ανατροπή με τα δύο πέναλτι του Παγιέτ.

Αλλά και με την Πόρτο στο Φάληρο όταν σκόραρε ο Οτάβιο. Στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί γκολ από τον Άρη (ισοφάριση στο Φάληρο με Μήτρογλου, στο μοναδικό ματς που δε νίκησε στην έδρα του φέτος), αλλά και από τον Βόλο όταν προηγήθηκε στο «Καραϊσκάκης» με τον Μπαριέντος. Στο Κύπελλο οι Πειραιώτες είχαν δεχτεί γκολ από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και παραλίγο να έχουν αποκλεισμό. Το μοναδικό ματς εδώ και καιρό που ο Ολυμπιακός απέφυγε γκολ από πέναλτι ήταν στο 6-0 στην Λαμία όταν ο Ντέλετιτς είχε σουτάρει στο δοκάρι.

Πέναλτι κάνουν όλοι στον Ολυμπιακό. Και οι στόπερ (ο Σεμέδο τα πιο πολλά, πέρυσι είχε υποπέσει σε τρία, αλλά και ο Μπα φέτος με τον Βόλο και τον ΠΑΣ, όπως και ο Σισέ στην Μασαλία), αλλά όχι μόνον αυτοί. Έχουν δώσει πέναλτι και ο Ραφίνια με τον Χολέμπας στην Ευρώπη, αλλά και οι Ραντζέλοβιτς, Σα και ο ίδιος ο Σα στην Ελλάδα.

Είναι ένα θέμα που μέσα στη γενική ευφορία για τον τίτλο απασχολεί τους Πειραιώτες για τη συνέχεια. Και για τη νέα σεζόν, αλλά και για ό,τι απομένει στη φετινή. Μην πάει και κανένας ημιτελικός ή τελικός του Κυπέλλου στα πέναλτι! Για τον Σα το σημαντικό είναι να πιάσει ένα και να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του σε αυτόν τον τομέα. Όπως όταν έκανε τις αποκρούσεις μαζεμένες...

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate