Ολυμπιακός: Στην Πορτογαλία ο Σεμέδο

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Στην Πορτογαλία ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Στην Πορτογαλία ο Σεμέδο
Ο Ρούμπεν Σεμέδο παίρνει ανάσες στην Πορτογαλία. Σε τι φάση βρίσκεται η αποθεραπεία του.
Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν ένας από τους μεγάλους άτυχους του φορτωμένου προγράμματος του Ολυμπιακού, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Βόλο, την 1η Μαρτίου. Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε ως στόχο να πραγματοποιήσει επιστροφή-αστραπή στη δράση, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών του έβαλε φρένο, όπως και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σεμέδο ήθελε να προλάβει τουλάχιστον το δεύτερο ματς με την Άρσεναλ, αλλά κανείς στον Ολυμπιακό δεν ήθελε να ρισκάρει με πιθανή συμμετοχή του. Μπορεί η απουσία του να άλλαξε τις ισορροπίες αυτής της σειράς παιχνιδιών, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε τη στρατηγική του χωρίς τον Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο ρεπό του Μαρτίνς. Ο Σεμέδο θα επιστρέψει για να μπει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του και παράλληλα θα αρχίσει να ανεβάζει προπονητικούς ρυθμούς έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των play off με την ΑΕΚ (04/04, 19.30, NS1HD).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate