Γιατί ο Ολυμπιακός δεν θα προπονηθεί στο «Emirates»

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν θα προπονηθεί στο «Emirates»

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν θα προπονηθεί στο «Emirates»

Ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση ενόψει Άρσεναλ στον Ρέντη και όχι στο «Emirates». Ποιος ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης.

Διαβάστε παρακάτω...

Σε πολλούς προκάλεσε ερωτηματικά και απορίες όταν στο πρόγραμμα που γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός ενόψει του επαναληπτικού με την Άρσεναλ, υπήρχε η ενημέρωση ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στον Ρέντη και όχι στο «Emirates Stadium».

Πρώτον, δεν είναι κάτι που αποφασίστηκε από τον Μαρτίνς μετά το 1-3 στο Καραϊσκάκη. Οι δύο ομάδες είχαν επικοινωνήσει στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει ότι δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο της Άρσεναλ.

Δεύτερον, είναι ένα γήπεδο που το γνωρίζουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, αφού αγωνίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2020. Τότε είχαν κάνει κανονικά προπόνηση στο «Emirates» και όχι στον Ρέντη.

Τρίτον, είναι κάτι που συνηθίζεται να συμβαίνει... Όχι στον βαθμό που το κάνουν οι αγγλικές ομάδες, οι οποίες για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να προπονούνται στα γήπεδα των αντιπάλων, αλλά στα προπονητικά τους κέντρα. Οι Άγγλοι το κάνουν περισσότερο γιατί φοβούνται τους... κατασκόπους, που μπορεί να έχουν ακροβολιστεί σε κάποιο όχι τόσο εμφανές σημείο για να πληροφορηθούν τα πλάνα ενδεκάδας τους. Ορισμένες φορές το κάνουν όμως και επειδή είναι υπερόπτες...

Ο Ολυμπιακός στο παρελθόν το έχει ξανακάνει να μην προπονηθεί σε γήπεδο αντιπάλου. Το είχε πράξει στο παρελθόν επί εποχής Σίλβα στο Μόναχο, αλλά και στο Λονδίνο με την Άρσεναλ. Κατά διαβολική σύμπτωση, και τότε ο Ολυμπιακός είχε ταξιδέψει υποτίθεται «τελειωμένος» ως προς την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μετά το 0-3 από την Μπάγερν στο Καραϊσκάκη, αλλά αποφάσισε να κάνει στον Ρέντη την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ στην Αγγλία και όχι στο «Emirates». Το τελικό αποτέλεσμα ήταν νίκη με 3-2 με τα γκολ των Πάρντο, Φορτούνη και Φινμπόγκασον!

Δεν γίνεται φυσικά για το... γούρι η προπόνηση στον Ρέντη, αφού πέρσι που προπονήθηκε η ομάδα στο «Emirates» πανηγύρισε μία επική πρόκριση. Οπότε, έχει κερδίσει την Άρσεναλ επί αγγλικού εδάφους, τόσο κάνοντας προπόνηση στο γήπεδό της, αλλά και δίχως να επισκεφθεί το «Emirates» παραμονή του ματς.

Ο λόγος λοιπόν που πήρε αυτή την απόφαση ο Μαρτίνς, έχει να κάνει με το ότι είναι οικείο το γήπεδο για τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του.

ΥΓ: Επίσης και οι Άγγλοι συνιστούν γενικότερα λόγω της μετάλλαξης του κορονοϊού και των δεκάδων χιλιάδων κρουσμάτων σε καθημερινή βάση, να περιορίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο οι μετακινήσεις των αποστολών.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate