Άρσεναλ: Στα δικαστήρια εν μέσω Ολυμπιακού.. λόγω ΠΑΟΚ!

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Άρσεναλ: Στα δικαστήρια εν μέσω Ολυμπιακού.. λόγω ΠΑΟΚ!

Άρσεναλ: Στα δικαστήρια εν μέσω Ολυμπιακού.. λόγω ΠΑΟΚ!
Σε μπλεξίματα μπήκε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League με αφορμή έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη (16/3) η Άρσεναλ θα βρεθεί στα δικαστήρια, προκειμένου να εκδικαστεί από το CAS η προσφυγή της για το πρόστιμο της FIFA, όσον αφορά στις παράνομες ρήτρες που έβαλε σε Τσούμπα Ακπόμ και Τζόελ Κάμπελ, όταν τους πούλησε σε ΠΑΟΚ και Φροζινόνε αντίστοιχα.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Δικέφαλος απέκτησε τον Ακπόμ από τους «κανονιέρηδες» έναντι ενός ποσού, με τους λονδρέζους ωστόσο να τοποθετούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης στον παίκτη. Αυτό, προέβλεπε η Άρσεναλ να πάρει το 30% του ποσού της επόμενης μεταγραφής που θα πάρει ο παίκτης, αλλά σε περίπτωση μετακίνησής του σε άλλο αγγλικό σύλλογο, τότε θα έπαιρνε το 40%.

Η FIFA εντόπισε την συμφωνία αυτή και έκρινε πως η ρήτρα που έβαλε η Άρσεναλ στον Ακπόμ, που πήγε στην Μίντλεσμπρο, όσο και στον Κάμπελ, ήταν παράνομες, με αποτέλεσμα πλέον οι διαφορές να λυθούν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, την ερχόμενη βδομάδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες