Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1: Κριτική ερυθρόλευκων παικτών

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1: Κριτική ερυθρόλευκων παικτών

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1: Κριτική ερυθρόλευκων παικτών

Οι Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί πήγαν να σηκώσουν στις πλάτες τους τον Ολυμπιακό και να φέρουν τούμπα την κατάσταση στην Λεωφόρο.

Διαβάστε παρακάτω...

ΣΑ: Έφερε ευθύνη στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα. Σε γενικές γραμμές και παρά τα δύο γκολ των «πρασίνων» δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Αρκετά ανεβάσματα στο πρώτο ημίχρονο, αρκετά είχε και στο δεύτερο ημίχρονο. Του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΣΕΜΕΔΟ: Ενώ δεν έκανε το μεγάλο λάθος, όπως και να το κάνουμε, όταν δέχεται δύο γκολ ο Ολυμπιακός στην καρδιά της άμυνάς του, σίγουρα φέρει κι εκείνος ευθύνη.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλει τον χρόνο του για να φτάσει στα επίπεδα που τον γνωρίζουμε. Είχε κάποιες καλές αντιδράσεις, αλλά θέλει ακόμα χρόνο.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά σίγουρα δεν ήταν ο Ρέαμπτσιουκ που είχαμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΚΑΜΑΡΑ: Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, έτρεξε πολύ, ήταν ο... εφιάλτης των χαφ του Παναθηναϊκού, αλλά κάτι του έλειπε στην τελική πάσα. Ανασταλτικά του ξέφυγε ο Βέλεθ στη φάση του 2-0.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Σχετικά καλό παιχνίδι από τον Κρητικό χαφ, ο οποίος έβγαλε και κάποιες μπαλιές- ξυράφι που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός και ειδικά όταν πέρασε σε ρόλο κάτι σαν αριστερού εξτρέμ. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε αισθητά, αλλά σίγουρα περίμενε περισσότερα ο Μαρτίνς στο δημιουργικό κομμάτι.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ταλαιπώρησε τ ην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά υπήρχαν και στιγμές που δεν έπαιρνε μία γρήγορη απόφαση για να βγάλει ταχύτατα την ομάδα του στην επίθεση.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Αρκετά δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Είχε κάποιες αρκετά καλές προσπάθειες από τα δεξιά. Μάλιστα υπήρχε ένα 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο που ο Ολυμπιακός πήγαινε μόνο με Ανδρούτσο - Βρουσάι να απειλήσει από τα άκρα και όχι από τα αριστερά.

ΧΑΣΑΝ: Έβαλε μπελάδες στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά όχι στον βαθμό που θα επιθυμούσε και ο ίδιος. Έχασε μοναδική ευκαιρία πριν από το 2-0 για να ισοφαρίσει.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Κίνδυνος - θάνατος ήταν οι μπαλιές του στην περιοχή. Από δικό του κόρνερ προήλθε και το γκολ του Ολυμπιακού. Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν σχετικά καλός.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Εκτός από το γκολ, στο διάστημα που αγωνίστηκε φαινόταν να πατάει καλύτερα στο χορτάρι από τον Χασάν.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έχασε μοναδική ευκαιρία στο 89’ για να ισοφαρίσει και εκεί φάνηκε ότι δεν είχε καθαρό μυαλό. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο μοιραίος παίκτης του Ολυμπιακού.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Μπήκε για να δώσει νέο αέρα στην επίθεση και βοήθησε στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

ΜΠΑ: Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κατά τ’ άλλα δεν ένιωσε και κάποια ιδιαίτερη απειλή, ασχέτως αν ήταν «μέσα» στη φάση του 2-0. Δεν έφταιξε εκείνος για το γκολ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate