Δίλημμα Μαρτίνς! Βαλμπουενά; Φορτούνης; ή ΚΑΙ οι δύο;

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Δίλημμα Μαρτίνς! Βαλμπουενά; Φορτούνης; ή ΚΑΙ οι δύο;

Δίλημμα Μαρτίνς! Βαλμπουενά; Φορτούνης; ή ΚΑΙ οι δύο;

Σε έναν πολύ μεγάλο προβληματισμό ενόψει του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (13/1, 19:30) έχει «μπει» ο Πέδρο Μαρτίνς. Και είναι πολύ λογικό κάτι τέτοιο, από την ώρα που βλέπει ότι δύο παίκτες του που παίζουν μπροστά είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Διαβάστε παρακάτω...

Ναι, στον Κώστα Φορτούνη και στον Ματιέ Βαλμπουενά αναφερόμαστε, δύο ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας που με μία ενέργειά τους, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση και δείχνει να έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του. Μάλιστα, ο Μαρτίνς τού έκανε διαχείριση στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, σε εξαιρετική κατάσταση είναι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δείχνει ανεβασμένος και προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Δείτε μόνο τι έκαναν οι δύο τους στα δύο τελευταία παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, ματς στα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αλλαγή τον έναν με τον άλλον.

Με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, ο Βαλμπουενά είχε 2 ασίστ σε Σεμέδο και Καμαρά. Άφησε τη θέση του στον Φορτούνη στο 59’ και ο Έλληνας μέσος στο 81’ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας φάουλ. Και γενικά είχε πολύ καλή απόδοση.

Με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, ο Φορτούνης έπαιξε βασικός και είχε καλή παρουσία, πετυχαίνοντας στο 3’ το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού από ασίστ του Ντρέγκερ. Έκανε ωραίο πλασέ με τη μία, με το αριστερό και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κνετ. Έδωσε στο ημίχρονο τη θέση του στον Βαλμπουενά και εκείνος έβγαλε, πέφτοντας, μαγική ασίστ στον Ελ Αραμπί στο 65’ για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Και έρχεται η ώρα του ΠΑΟΚ που ο Μαρτίνς καλείται να αποφασίσει το σχήμα του Ολυμπιακού. Και είναι λογικό να «πονοκεφαλιάζει» και να προβληματίζεται για το ποιον θα επιλέξει στο αρχικό σχήμα. Εκτός αν τους επιλέξει ΚΑΙ τους δύο...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate