Κόστισε ο Βινάγκρε... και σε ευρώ! 6ψήφιο νούμερο!

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Κόστισε ο Βινάγκρε... και σε ευρώ! 6ψήφιο νούμερο!

Κόστισε ο Βινάγκρε... και σε ευρώ! 6ψήφιο νούμερο!

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε κόστισε πανάκριβα στον Ολυμπιακό για τους μόλις τρεις μήνες και τα τέσσερα παιχνίδια, που αγωνίστηκε δίχως να προσφέρει το παραμικρό.

Διαβάστε παρακάτω...

Πού να το φανταζόταν ο Πέδρο Μαρτίνς, όταν ο Μαρινάκης έφερνε τον Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό από την Γουλβς στις 5 Οκτωβρίου, ότι τρεις μήνες αργότερα θα έφευγε από την... πίσω πόρτα του Ρέντη και δίχως να χαιρετήσει κανέναν!

Είναι από τις μεταγραφές που δεν θα ήθελε κανένας παράγοντας και κανένας προπονητής να συμβεί στην ομάδα του. Υποτίθεται ήρθε έχοντας καλό όνομα και ένα καλό βιογραφικό με «γεμάτη» σεζόν στην Premier League, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει το παραμικρό για μία σειρά από λόγους που είναι γνωστοί.

Πρώτον, φάνηκε ότι δεν ξετρελάθηκε στην ιδέα ότι έφυγε από την Αγγλία και πήγε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Δεύτερον, τον έπιασαν τα... ψυχολογικά του όταν έβλεπε τον Χολέμπας να έχει πάρει φανέλα βασικού σπίτι του, με αποτέλεσμα να παραπονιέται για ενοχλήσεις πριν από τα ματς πρωταθλήματος και ξαφνικά φώναζε «παρών» πάντοτε παραμονές των αγώνων του Champions League (σ.σ. θα ήταν unfair όμως να έπαιζε βασικός στους ομίλους).

Τρίτον, είχε εκνευριστεί και με την Γουλβς που δεν τον κράτησε, με συνέπεια να τα βλέπει όλα μαύρα μπροστά του και να έχει το μυαλό του αλλού.

Ο Ρέαμπτσιουκ που έπιασε λιμάνι για να τον αντικαταστήσει, πέτυχε περισσότερα πράγματα στο Αγρίνιο απ’ ό,τι έκανε ο Βινάγκρε τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, σε τρεις μήνες θητείας δηλαδή! Έβγαλε τρεις σέντρες, έκανε πολλές κούρσες, έδειξε διάθεση, πήγαινε δυναμικά στις φάσεις. Απλά ποδοσφαιρικά πράγματα δηλαδή, που για τον Βινάγκρε όμως ήταν... πυρηνική φυσική, καθώς όποτε έπαιζε, έκανε τη μία γκέλα πίσω από την άλλη, πολλές λάθος πάσες, έδειχνε ραθυμία και ώρες-ώρες έδινε την εντύπωση ότι έκανε και... χάρη στον Ολυμπιακό που ήρθε, λες και ήταν μεγαλύτερο όνομα π.χ. από τον Ελ Αραμπί, τον Βαλμπουενά, τον Εμβιλά ή τον Χολέμπας, που έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα στο «κοντέρ» τους σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πάμε και στο οικονομικό σκέλος. Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν, ο Βινάγκρε κόστισε για τέσσερα παιχνίδια ούτε λίγο, ούτε πολύ 700 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό! Τα... μισά χρήματα από αυτά που παίρνει ο Βαλμπουενά σε όλη τη σεζόν! Ακούγεται απίστευτο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν στις ομάδες να βγουν όλες οι μεταγραφές. Απλώς, με τον Βινάγκρε ήταν ένα σοκ, γιατί όταν ήρθε στην Ελλάδα για τις υπογραφές έδειχνε ενθουσιασμένος, αλλά πού να το φαντάζονταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ότι άλλα ήθελε στην πραγματικότητα.

Τα δε τέσσερα παιχνίδια του ήταν το 1 λεπτό με την Μαρσέιγ στο Φάληρο, τα 20 στο «Dragao», τα 90 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τα 45 λεπτά με τον Βόλο, όπου απηύδησε ο Μαρτίνς με την αδιαφορία του και τον έβγαλε στο ημίχρονο.

Με αυτή τη νοοτροπία βέβαια, δεν μπορεί να κάνει και μεγάλη καριέρα. Και μιλάμε για ένα παιδί 21 ετών. Τον ήθελε η Μπράγκα, υπήρξε μία παρεξήγηση με την Γουλβς και δεν επήλθε η συμφωνία και τελικά ο παίκτης κατέληξε στην Φαμαλικάο. Δεν το λες και την πιο σοφή επιλογή του να πάει από τον Ολυμπιακό σε μια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate