Εξελίξεις! Σισέ προς Γαλλία.. και στο βάθος Παπασταθόπουλος!

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Εξελίξεις! Σισέ προς Γαλλία.. και στο βάθος Παπασταθόπουλος!

Εξελίξεις! Σισέ προς Γαλλία.. και στο βάθος Παπασταθόπουλος!
Η Νις προτίθεται να αγοράσει τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό και ο Ολυμπιακός φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του έμπειρου στόπερ. Διαβάστε παρακάτω... Ανοικτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Η Νις ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Παπ Αμπού Σισέ, τον οποίο φέρεται να επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της με αγορά και όχι με δανεισμό από τους Πειραιώτες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χρειαστεί να βγάλει ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία της για να καταφέρει να πάρει το «Ο.Κ.» του Ολυμπιακού για τις συζητήσεις με τον Σενεγαλέζο στόπερ.

Την ίδια ώρα, αρκετές πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι τρέχει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να κινούνται για τον Έλληνα άσο, ο οποίος φέτος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.Μάλιστα, βρετανικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν τις σχετικές πληροφορίες, όμως μία σημαντική παράμετρος είναι το γεγονός πως ο «Πάπα» έχει τόσα χρόνια υψηλό κασέ, αγωνιζόμενος σε Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Χρήματα που δύσκολα θα τα δώσει ο Ολυμπιακός, ενώ την ίδια ώρα… πολιορκείται από τη Φενερμπαχτσέ και στην Τουρκία κάνουν λόγο για προχωρημένη υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σωκράτης εξετάζει τις επιλογές του και δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, όμως ο δρόμος είναι ανοικτός για την αποχώρησή του από την Αγγλία.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες