Ανδρούτσος: Παρατρίχα να γίνει συμπαίκτη με Γιακουμάκη! Βέτο Μαρτίνς!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ανδρούτσος: Παρατρίχα να γίνει συμπαίκτη με Γιακουμάκη! Βέτο Μαρτίνς!

Ανδρούτσος: Παρατρίχα να γίνει συμπαίκτη με Γιακουμάκη! Βέτο Μαρτίνς!
Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε συμφωνήσει για τον δανεισμό του Θανάση Ανδρούτσου στην Φένλο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έθεσε βέτο στην μετακίνηση αυτή. Διαβάστε παρακάτω...

Τον Θανάση Ανδρούτσο εμπιστεύεται ιδιαίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια που ο Έλληνας χαφ παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τους πρώτους αγώνες της σεζόν. Η κίνηση που θα διαβάσετε παρακάτω δείχνει την εκτίμηση του Πορτογάλου τεχνικού προς το πρόσωπο του Ανδρούτσου.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με την Φένλο για τον δανεισμό του παίκτη, όμως ο Μαρτίνς έθεσε βέτο στην μεταγραφή αυτή, βλέποντας και την εμφάνιση του στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, το παράδοξο είναι πως ο Ανδρούτσος υπό άλλες συνθήκες την Κυριακή (24/1) θα ήταν στο αεροπλάνο για Ολλανδία, όμως τελικά έπαιξε βασικός με τον Ατρόμητο! Όπως είπαμε όμως και πιο πάνω, η πράξη αυτή από πλευράς Μαρτίνς αποδεικνύει πόσο υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate