Ολυμπιακός-ΑΕΛ 5-1: Η κριτική των ερυθρόλευκων παικτών

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 5-1: Η κριτική των ερυθρόλευκων παικτών

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 5-1: Η κριτική των ερυθρόλευκων παικτών

Ο σχολιασμός της απόδοσης των παικτών του Ολυμπιακού στο 5-1 επί της ΑΕΛ. 

Διαβάστε παρακάτω... Ο Μπρούμα έδειξε με την εμφάνισή του στον αγώνα με την Λάρισα ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό στα πλάγια της επίθεσης. Τα γκολ του Ελ Αραμπί, τα πάντα από Μασούρα, η άνοδος των μπακ. Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο άνετο 5-1. 
 
ΖΟΣΕ ΣΑ: Έκανε εξαιρετική απόκρουση στη φάση από την οποία μπήκε το γκολ της Λάρισας από το κόρνερ. Δεν έχει ευθύνη γι΄αυτό.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Από τα καλύτερα παιχνίδια του στο επιθετικό κομμάτι. Πολλά ανεβάσματα, καλές συνεργασίες και ωραία σέντρα στο πρώτο γκολ.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και σε κάποιες περιπτώσεις άρχισαν επιθέσεις από τα πόδια του.

ΟΥΣΕΙΝΟΥ ΜΠΑ: Καλή αυτή τη φορά η παρουσία του μετά από το προβληματικό διάστημα της προσαρμογής από το πλήγμα του κορονοϊού. Έκανε κάποια εύκολα φάουλ σε ένα θέμα που σίγουρα πρέπει να διορθώσει.

ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Δυναμικό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ της ομάδας, με καλές επιθετικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και σε υψηλό ρυθμό.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Ξεχώρισε για τις μακρινές μεταβιβάσεις του και την αλλαγή παιχνιδιού, ένα προτέρημα που έχει δείξει ότι διαθέτει. Γενικά ήταν και πάλι σε καλή μέρα, με εξαίρεση τη φάση του γκολ της Λάρισας. Για δεύτερη σερί φορά χάνει τον αντίπαλο στον αέρα, όπως είχε συμβεί και την ΑΕΚ.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Καλό ματς σε ένα ρόλο πιο οπισθοχωρημένο σε σχέση με τον τρόπο που παίζει τελευταία. Από τα πόδια του πέρασε πολλές φορές η μπάλα στις επιθέσεις που με υπομονή έχτιζε ο Ολυμπιακός.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Άλλο ένα πολύ καλό ματς από τον διεθνή άσο, παρόλο που στο πρώτο μέρος κάποιες φορές μπλοκαρίστηκε, ενώ σε άλλες περιπτώσεις βιάστηκε για την τελική προσπάθεια έχοντας καλύτερες επιλογές. Γενικά ήταν από τους πρωταγωνιστές στη διαρκή επίθεση και πίεση της ομάδας του.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Μπήκε για να δείξει ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει εξτρέμ μεγάλης ποιότητας και το έκανε. Δεν χρειάστηκε πολύ να προσαρμοστεί. Συνεργάστηκε καλά στις πλευρές. ανέβασε την απόδοσή του όσο περνούσε η ώρα, βοηθήθηκε και με τις αλλαγές. Εξαιρετικός.

ΧΙΛΑΛ ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Πάντα συνεπής με το γκολ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη παίρνοντας σωστή θέση στην περιοχή. Μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του σε αρκετά ματς στη συνέχεια της σεζόν.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πέτυχε δύο γκολ, ήταν μέσα στη φάση του πρώτου, έκανε πολλές προσπάθειες μέσα ή μακριά από την περιοχή. Εγγύηση ο Μαροκινός στράικερ, απλά το απέδειξε ξανά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Απίστευτη προσφορά σε μισή ώρα αγώνα. Έβαλε ένα γκολ, δημιούργησε άλλο ένα, ήταν αυτός που ξεκίνησε ένα τρίτο και είχε και δοκάρι! Τι άλλο να κάνει για να αναδειχτεί σε μία από τις μορφές του Ολυμπιακού στον αγώνα; Συνέχισε την καλή παράδοση εναντίον της Λάρισας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Γεμάτος ενέργεια από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Ραφίνια, βοήθησε πολύ τον Μπρούμα και έδειξε ότι μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο.

ΟΥΓΚΟ ΚΑΙΠΕΡΣ: Έπαιξε λίγο, αλλά είχε συμμετοχή σε φάσεις. Από το δικό του κεφάλι η μπάλα πήγε στον Μασούρα για το δοκάρι.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί για μερικά λεπτά, φυσικά δεν μπορεί να κριθεί, αλλά και μόνο ότι συνεχίζει να είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή είναι σημαντικό για τον ίδιο και την ομάδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate