Ερευνά τη μεταγραφή Κρίστινσον η FIFA - Τα δεδομένα

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Ερευνά τη μεταγραφή Κρίστινσον η FIFA - Τα δεδομένα

Ερευνά τη μεταγραφή Κρίστινσον η FIFA - Τα δεδομένα
 Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Όγκμουντουρ Κρίστινσον έχουν μπει στο μικροσκόπιο της FIFA.
Διαβάστε παρακάτω... ρευνα σχετικά με τη μεταγραφή του Όγκμουντουρ Κρίστινσον από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό διεξάγει η FIFA.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, που αποκαλύπτει τη σχετική επιστολή, η FIFA ζήτησε από την ΕΠΟ τρία πράγματα. Πρώτον, να του επιβεβαιώσει την πραγματοποίηση της μεταγραφής, δεύτερον πότε αυτή ολοκληρώθηκε και τρίτον τις οικονομικές λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, η επιστολή:
«Αναφορικά με τον προαναφερόμενο παίκτη και στο πλαίσιο εκκρεμούς έρευνας με τις υπηρεσίες μας, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε στις υπηρεσίες μας όχι αργότερα από τις 8 Δεκεμβρίου 2020, αν ο ποδοσφαιριστής Όγκμουντουρ Κρίστινσον έχει μεταγραφεί από το συνδεδεμένο κλαμπ σας,Λάρισα, στο συνδεδεμένο κλαμπ σας, Ολυμπιακός και, αν ναι, πότε έγινε η συγκεκριμένη μεταγραφή και ποιες ήταν οι οικονομικές συνθήκες της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Αναφορικά με αυτό, σας καλούμε να παρέχετε στις υπηρεσίες μας, εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, αντίγραφο της συμφωνίας για μεταγραφή/δανεισμό στην οποία υποτίθεται ότι ήρθαν Λάρισα και Ολυμπιακός.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε εσάς και τα συνδεδεμένα κλαμπ σας ότι οι σχετικοί οικονομικοί όροι που περιέχονται στην υπό συζήτηση συμφωνία θα αποκαλυφθούν στις ενδιαφερόμενες πλευρές από την προαναφερθείσα έυρενα.

Νικολακόπουλος: «Το… μέγα θέμα Κρίστινσον είναι ψίχουλα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της έρευνας της FIFA στη μεταγραφή Κρίστινσον.  
 
Ο Κώστας Νικολακόπουλος αφού αναφέρθηκε στην κλήρωση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στο Europa League, αλλά και τις εξελίξεις με την υπόθεση Σιαμπάνη, αναφέρθηκε στην έρευνα της FIFA για τη μεταγραφή του Κρίστινσον. 
 
Όπως ανέφερε, το δήθεν μέγα θέμα της έρευνας για τη συγκεκριμένη μεταγραφή από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με ένα αίτημα της πρώην ομάδας του, στην Ισλανδία, που ζητά κάτι τροφεία που είναι… ψίχουλα.
Σας ευχαριστούμε που δίνετε προσοχή στα προαναφερόμενα και για την πολύτιμη συνεργασία σας»Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες