Η βιντεο-θεραπεία των παικτών πριν την Σίτι και οι απόψεις τους για τον αντίπαλο

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020

Η βιντεο-θεραπεία των παικτών πριν την Σίτι και οι απόψεις τους για τον αντίπαλο

Η βιντεο-θεραπεία των παικτών πριν την Σίτι και οι απόψεις τους για τον αντίπαλο
Ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε βίντεο-θεραπεία λίγη ώρα πριν το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας την άποψη όλων των παικτών για την αντίπαλό τους. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα ιδιαίτερο group therapy με βίντεο-ανάλυση του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι διεξήγαγε ο Πέδρο Μάρτινς λίγο πριν το ματς με τους »πολίτες». Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να ακούσει την γνώμη όλων των παικτών που βρισκόντουσαν στην αποστολή, ακόμα και από αυτούς που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Δείτε τι ανέφερε ο κάθε ποδοσφαιριστής για την προσέγγιση του παιχνιδιού με την αγγλική ομάδα:

Ματιέ Βαλμπουενά:

«Είμαστε καλή ομάδα και όταν παίζουμε με πάθος και συγκεντρωμένοι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. Να αποφύγουμε τα λάθη και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, έχουμε τύχη».

Ραφίνια:

«Θα μας πιέσουν από το πρώτο λεπτό. Θα θελήσουν να τελειώσουν το παιχνίδι και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό το διάστημα, να μην κάνουμε λάθη και να τους προβληματίσουμε με τις αντεπιθέσεις μας. Εχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε».

Χοσέ Χολέμπας:

«Έπαιξα πολλές φορές εναντίον τους. Όταν τους παίζεις σκληρά, και δυναμικά, δεν τους αρέσει. Αν τους αφήσουμε χώρους θα μας σκοτώσουν. Πρέπει να πάμε δυνατά πάνω τους, να τους πονέσουμε, να μας αισθανθούν αν θέλουμε να έχουμε τύχη».

Γιάν Εμβιλά:

«Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην χάνουμε την μπάλα κοντά στην περιοχή μας, γιατί θα το πληρώσουμε».

Ρουμπέν Σεμέδο:

«Εάν θέλουμε να περάσουμε πρέπει να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από τη Σίτι και έχουμε δείξει ότι μπορούμε».

Ο Μαρτίνς, αφού ευχαρίστησε τους παίκτες για την έκφραση των απόψεων τους, ανέφερε με την σειρά του:

«Θέλω να κρατήσετε στο μυαλό σας όσα είπαμε εδώ και να τα δω στον αγωνιστικό χώρο. Εάν κάνουμε όσα είπαμε σε αυτή την αίθουσα, θα βγούμε από το γήπεδο ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας».

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες