Τι γίνεται με τον Λοβέρα…

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020

Τι γίνεται με τον Λοβέρα…

Τι γίνεται με τον Λοβέρα…

Ο Ολυμπιακός έχει μία πρώτης τάξεως «αρμάδα» παικτών, οι οποίοι τραβούν τα βλέμματα από διάφορες ομάδες, σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Μεταξύ αυτών ο Μάξι Λοβέρα, τον οποίο κυνηγά με σθένος η Βάσκο ντα Γκάμα. Η βραζιλιάνικη ομάδα επιμένει να θέλει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, για τον οποίο έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Θρύλο, περισσότερες φορές από μία.

Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον ποδοσφαιριστή ρώτησε, τον Πέδρο Μαρτίνς, ο ίδιος ο Σα Πίντο. Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει θετικά, στις πιέσεις της Βάσκο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιθώριο να βρεθεί η «χρυσή τομη». Ο Ολυμπιακός είναι, άλλωστε, υπερπλήρης μεσοεπιθετικά και η πραγματικότητα λέει πως ο Λοβέρα δύσκολα θα βρει και φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής.

Θυμίζουμε πως πολύ πρόσφατα, οι Πειραιώτες δέχθηκαν πρόταση 3 εκ. ευρώ από την Ίντερ Μαϊάμι, την οποία απέρριψαν, ζητώντας 8 εκ. ευρώ. Για τη Βάσκο ενδιαφέρον φέρεται να παρουσιάζει και ο Μπρούνο, όμως αυτή η υπόθεση περνάει σε δεύτερη μοίρα, αυτή τη στιγμή. Οι μεταγραφές στη Βραζιλία τελειώνουν 9 Νοέμβρη και έτσι στη Βάσκο… καίγονται. Αναμένουμε εξελίξεις…

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες