Ο Όσκαρ Γκαρσία έφυγε από Θέλτα, ο Μήτρογλου έρχεται

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Ο Όσκαρ Γκαρσία έφυγε από Θέλτα, ο Μήτρογλου έρχεται

Ο Όσκαρ Γκαρσία έφυγε από Θέλτα, ο Μήτρογλου έρχεται
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε «κόψει» τον πρώην «ερυθρόλευκο» επιθετικό από το Βίγκο. Τώρα, η Θέλτα ψάχνει νέο προπονητή και επιθετικό για τον Ιανουάριο… Διαβάστε παρακάτω...

Στο Βελοντρόμ ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει μέλλον… Αυτό είναι γνωστό από το καλοκαίρι όταν ο Άντρε Βίλας-Μπόας είχε καταστήσει σαφές ότι δεν υπολογίζει τον Έλληνα επιθετικό. Ο Μήτρογλου έψαξε ομάδα για να παραχωρηθεί με δανεισμό, κάποια γαλλικά ΜΜΕ τον είχαν συνδέσει με τον Ολυμπιακό, αλλά εν τέλει, ξέμεινε στη Μασσαλία.

Η γαλιθιάνικη ιστοσελίδα Deportes Cope Vigo αποκάλυψε ότι η Θέλτα είχε ενδιαφερθεί ζωηρά για τον Μήτρογλου. Όμως, ένας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος», ο Όσκαρ Γκαρθία, τον απέρριψε θεωρώντας ότι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του.

Εδώ και λίγες μέρες, ο Γκαρθία δεν προπονεί πλέον στο Μπαλάιδος. Η 17η θέση στην Primera Division δεν κολακεύει τον Ισπανό προπονητή και ως αποτέλεσμα, έχασε τη δουλειά του. Κάτι που σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο τον Κώστα Μήτρογλου. 
 
Η Θέλτα χρειάζεται ενισχύσεις τον Ιανουάριο, προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο την παραμονή της. Και το όνομα του Μήτρογλου δεν έχει σβηστεί από τη λίστα του καλοκαιριού. Αρκεί βεβαίως η Μαρσέιγ να προβάλλει λογικές απαιτήσεις για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021. Σε λίγους μήνες δηλαδή, θα έχει την ελευθέρα του…
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες