Το μεγαλύτερο αήττητο σερί του Ολυμπιακού σε ντέρμπι εδώ και μισό αιώνα

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Το μεγαλύτερο αήττητο σερί του Ολυμπιακού σε ντέρμπι εδώ και μισό αιώνα

Οκτώ σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα από τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός με τη χθεσινή νίκη του με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν για τελευταία φορά στις 28 Οκτωβρίου του 2017, με 1-0 χάρη στο γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες. Έκτοτε μετρούν τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι στους «πράσινους».  Πρόκειται για το μεγαλύτερο αήττητο σερί του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό εδώ και σχεδόν μισό αιώνα. Το προηγούμενο είχε αρχίσει στις 20 Φεβρουαρίου του 1972, με ένα 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έσπασε στις 11 Απριλίου του 1977 με την ήττα 2-0 στη Λεωφόρο. Το αήττητο σερί εκείνο διήρκεσε δώδεκα παιχνίδια και περιλάμβανε έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.
Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος για όγδοο σερί ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Διαβάστε παρακάτω... Οκτώ σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα από τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός με τη χθεσινή νίκη του με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν για τελευταία φορά στις 28 Οκτωβρίου του 2017, με 1-0 χάρη στο γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες. Έκτοτε μετρούν τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι στους «πράσινους».

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αήττητο σερί του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό εδώ και σχεδόν μισό αιώνα. Το προηγούμενο είχε αρχίσει στις 20 Φεβρουαρίου του 1972, με ένα 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έσπασε στις 11 Απριλίου του 1977 με την ήττα 2-0 στη Λεωφόρο. Το αήττητο σερί εκείνο διήρκεσε δώδεκα παιχνίδια και περιλάμβανε έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες