«Μάχη» προπαγάνδας να καθιερώσει Πάμπλο…

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

«Μάχη» προπαγάνδας να καθιερώσει Πάμπλο…

«Μάχη» προπαγάνδας να καθιερώσει Πάμπλο…

Όταν έχεις… μηχανισμό, τη βγάζεις και με τον προπονητή της Κ19… Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις και… τίποτα το ιδιαίτερο, για να βρεις έναν κανονικό προπονητή, με εμπειρία και εγνωσμένη αξία.

Διαβάστε παρακάτω...

Μπορείς να βολευτείς και με έναν προπονητή άπειρο, δίχως την παραμικρή εικόνα από σοβαρό επίπεδο ποδοσφαίρου, στην καριέρα του, στην προπονητική. Μπορείς να τη βγάλεις και με τον προπονητή της Κ19 και να σε… αποθεώνουν κιόλας.

Όταν έχεις «μηχανισμό προπαγάνδας» και στηρίζει τον… κάθε μαθητευόμενο «μάγο» που αποφασίζεις να προωθήσεις, χωρίς να… πληρώσεις και πολλά, τότε δεν έχεις και λόγο να ανησυχείς.

Η προπαγάνδα δίνει εδώ και πολλές μέρες, τη «μάχη» της. Προσπαθεί να… καθιερώσει, πριν την ώρα του, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ19 του ΠΑΟΚ, τον οποίο ο Σαββίδης ανέβασε στην πρώτη ομάδα και του εμπιστεύτηκε την τύχη της… Το ένα… επίτευγμά του, διαδέχεται το άλλο, στην καταγραφή της προπαγάνδας, η μία αποθέωση ακολουθεί την άλλη και γενικά, εάν κάποιος δεν έχει την παραμικρή εικόνα, από το τι εστί προπονητικά, ο Πάμπλο Γκαρσία, θα νομίζει ότι έχει, τουλάχιστον, 3 Τσάμπιονς Λιγκ, στους πάγκους…

Είπαμε: Όταν έχεις «μηχανισμό», δεν έχεις ανάγκη για… πολλά-πολλά.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες