Φορτούνης-Μαρτίνς: Οι σχέσεις έχουν διαρραγεί – Οι απαιτήσεις του προπονητή από τον ποδοσφαιριστή

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020

Φορτούνης-Μαρτίνς: Οι σχέσεις έχουν διαρραγεί – Οι απαιτήσεις του προπονητή από τον ποδοσφαιριστή

Φορτούνης-Μαρτίνς: Οι σχέσεις έχουν διαρραγεί – Οι απαιτήσεις του προπονητή από τον ποδοσφαιριστή
Φορτούνης Μαρτίνς: Μετά το ματς με τον Απόλλωνα υπάρχει έντονη φημολογία ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν είναι πλέον ρόδινες. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να ζητάει από τον μεσοεπιθετικό να ακολουθήσει του όρους που θέτει. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά το ματς με τον Απόλλωνα, φαίνεται ο «πάγος» στις σχέσεις του Πέδρο Μαρτίνς και του Κώστα Φορτούνη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν συμπεριέλαβε τον μεσοεπιθετικό ούτε στην αποστολή με την Μάντσεστερ Σίτι, επιβεβαιώνοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο κάθε άλλο παρά καλές είναι.

Σύμφωνα με το Sportime, το θέμα Φορτούνη δεν κρύβεται κάτω από το χαλάκι. Δεν μπορεί να το κάνει κανείς όταν δεν το κάνει ο προπονητής με τον οποίο υπάρχει το θέμα με τον «Φορτού». Το τι έγινε στο ματς με τον Απόλλωνα  το ξέρουν οι δυο τους. Και τις… ερμηνείες των συμπεριφορών τους, αλλά και τις συμβάσεις που έχουν υιοθετήσει μεταξύ τους.

Ο Φορτούνης, στην πρώτη χρονιά του Μαρτίνς, έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Εκατέρωθεν και αμοιβαία, τότε, τα μέλια, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Μετά ήρθε ο τραυματισμός και μετά η… Τούμπα, πέρυσι, με το γνωστό περιστατικό που «πάγωσε» τον Μαρτίνς (και τελείωσε από κάθε συζήτηση, ανεξαρτήτως υγείας, και τον Λάζαρο).

Έκτοτε, εξηγήσεις δόθηκαν, γέφυρες χτίστηκαν. Δεν φτάνουν. Σε σημείο που ο Μαρτίνς πλέον νιώθοντας τόσο δυνατός και το κυριότερο, έχοντας αν όχι την αποδοχή, την ευλογία του club, τουλάχιστον τη συναίνεσή του, δείχνει στον Φορτούνη δύο δρόμους. Το λένε χαρακτηριστικά οι Αμερικάνοι: my way, or, high way.

Η με τον δικό μου δηλαδή, ή της εξόδου. Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρότι δεν υπάρχει θέμα πώλησης (και ούτε θα υπάρξει ό,τι και να πουν από αύριο τα παπαγαλάκια), δεν είναι καθόλου δύσκολο, το… high way να ενεργοποιηθεί τον Ιανουάριο με έναν – πχ – δανεισμό ως το τέλος της σεζόν. Και τότε, βλέπουμε. svg%3E

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες