Αναβλήθηκαν τα δύο ματς του Ολυμπιακού!

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

Αναβλήθηκαν τα δύο ματς του Ολυμπιακού!

Αναβλήθηκαν τα δύο ματς του Ολυμπιακού!
Σε αναβολή οδηγήθηκαν τα δύο ματς του Ολυμπιακού για τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, όπως μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και επιβεβαίωσε λίγο μετά η διοργανώτρια Αρχή. Διαβάστε παρακάτω... Είναι πλέον οριστικό!

Σε αναβολή οδηγήθηκαν τα δύο ματς του Ολυμπιακού στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, έπειτα από τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στους «ερυθρόλευκους». 
 
Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τέταρτο θετικό δείγμα το βράδυ της Δευτέρας και αμέσως μετά ο Νίκος Ζέρβας μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν την προσεχή Τετάρτη και προσεχή Παρασκευή αντιστοίχως. 
 
Λίγο μετά, ακολούθησε η σχετική ανακοίνωση της Ευρωλίγκας που επιβεβαίωσε την αναβολή των δύο αναμετρήσεων. 

«Η Ευρωλίγκα ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη Regular Season 2020-21. *Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.

*Η αναμέτρηση Βιλερμπάν-Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί
», αναφέρει η Ευρωλίγκα.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες