Αν συνεχίσει έτσι ο Μάρκοβιτς, σύντομα θα είναι πίσω!

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Αν συνεχίσει έτσι ο Μάρκοβιτς, σύντομα θα είναι πίσω!

Αν συνεχίσει έτσι ο Μάρκοβιτς, σύντομα θα είναι πίσω!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην είχε τις ευκαιρίες του ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μιλάμε για έναν καλό ποδοσφαιριστή. Για έναν παίκτη τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν με το βλέμμα στο μέλλον.

Διαβάστε παρακάτω...

Ήρθε στην ομάδα του Πειραιά σε ηλικία 18 ετών έχοντας μία «γεμάτη» σεζόν ως βασικός με την πρώτη ομάδα της Παρτιζάν στη Σερβία.

Οπότε καταλαβαίνει κανείς απ' αυτό και μόνο ότι μιλάμε για ένα ταλέντο και ποδοσφαιριστή ο οποίος αν δουλέψει όπως πρέπει θα έχει αρκετό μέλλον μπροστά του.

Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να τον δώσουν δανεικό.

Έχει επιστρέψει υπό τη μορφή δανεισμού στην Παρτιζάν και όπως στην προηγούμενη θητεία του εκεί, έτσι και τώρα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Αμέσως έχει βρει τον ρυθμό του και οι Σέρβοι τον αποθεώνουν.

Κάτι το οποίο από πλευράς Ολυμπιακού δεν περνά απαρατήρητο. Βλέπουν τι κάνει ο 20χρονος, πλέον, κεντρικός αμυντικός. Το σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει έτσι ο Μάρκοβιτς, σύντομα θα είναι και πάλι στο Ρέντη για να έχει τη δική του ευκαιρία στον Θρύλο!

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες