Αφιέρωμα της «Record» για την άμυνα του Θρύλου!

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Αφιέρωμα της «Record» για την άμυνα του Θρύλου!

Αφιέρωμα της «Record» για την άμυνα του Θρύλου!

Από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης διαθέτει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχει στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Διαβάστε παρακάτω...

Οι «ερυθρόλευκοι» σε έξι ματς που έχουν δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα, έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ! Κάτι το οποίο βάζει τους Πειραιώτες ως μία από τις πιο σταθερές άμυνες της Ευρώπης.

Με το θέμα αυτό ασχολήθηκαν στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα η «Record», η οποία αποθέωσε τους Πειραιώτες για την επίδοσή τους στην άμυνα.

Μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της άμυνας, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται για μια σαφής και αδιαμφισβήτητη απόδειξη της συνέπειας και της ισορροπίας αυτής της ομάδας. Έχει να κάνει με μια διαδικασία που αποτελεί πλέον μέρος του παιχνιδιού μας. Στην πραγματικότητα, έχουμε δείξει μεγάλη συνοχή και συνέπεια και η επιτυχία του αποτελεί μεγάλο κομμάτι του πλάνου μας στο σύνολο του.

Εκτός από την τεχνική και τακτική ποιότητα των παικτών, και την ευφυΐα τους και έχουμε παίκτες εξαιρετικής ποιότητας, η οποία είναι η πιο σημαντική, θέλω να αναφέρω ότι η συνέπεια και η ισορροπία που έχουμε αυτά τα δύο χρόνια είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας και του μοντέλου του παιχνιδιού μας.

Αυτό που συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, όπως και τα στατιστικά και τα στοιχεία της περασμένης σεζόν δεν ήταν τυχαία».

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες