Βαλμπουενά: «Γι’ αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ»

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Βαλμπουενά: «Γι’ αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ»

Βαλμπουενά: «Γι’ αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ. Διαβάστε παρακάτω... Το μεγάλο παρελθόν του στη Μαρσέιγ δεν επέτρεψε στον Ματιέ Βαλμπουενά από σεβασμό να πανηγυρίσει το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού.

«Έχω τεράστιο σεβασμό για τη Μαρσέιγ, ήμουν οκτώ χρόνια εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και ό,τι καταφέραμε, αλλά δεν μπορώ να μη δείξω σεβασμό σε αυτή την αγαπημένη μου ομάδα. Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για μένα, γεμάτη συναισθήματα», τόνισε ο Γάλλος μέσος.

Όσο για το τι αλλάζει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια του ομίλου; «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και ήταν απαραίτητο να αρχίσουμε με νίκη. Είναι ιδιαίτερα τα παιχνίδια αυτά για μας και είμαι χαρούμενος γιατί ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με περισσότερη ωριμότητα και εξυπνάδα αυτά τα παιχνίδια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη, αλλά και να ξεκουραστούμε γιατί υπάρχει συνέχεια».
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες