Τσίκινης: «Παραποίηση των κανονισμων, γκολ κανονικό!» (pic & vid)

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020

Τσίκινης: «Παραποίηση των κανονισμων, γκολ κανονικό!» (pic & vid)

Τσίκινης: «Παραποίηση των κανονισμων, γκολ κανονικό!» (pic)
Ο γνωστός πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε το ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ του Ολυμπιακού, που ακυρώθηκε. Διαβάστε παρακάτω...

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, αλλά η ομάδα μας απάντησε στο 61΄με τον Ελ Αραμπί. Ο Θρύλος είχε πολλές ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς και να φύγει με τους βαθμούς της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε κακώς γκολ του Χασάν έπειτα από χρήση του VAR.

Ο γνωστός πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε το ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ του Ολυμπιακού, που ακυρώθηκε.

Δείτε το τι έγραψε στα Social Media:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει στην Super Μπάλα LIVE τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».
Ο παλιός διαιτητής ήταν κατηγορηματικός για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε από το VAR τονίζοντας πως το γκολ του Χασάν ήταν καθαρό και δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ στον Ελ Αραμπί.

«Υπάρχει παραποίηση του VAR και δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Δεν χρειάζονταν καν να γίνει εξέταση του VAR γιατί φαίνονταν ότι ο Ελ Αραμπί δεν ήταν οφσάιντ. Ο κύριος Κοτσάνης δεν έχει κάνει τα σεμινάρια».

Ο Ηρακλής Τσίκινης ήταν ξεκάθαρος πάντως για την επίμαχη φάση επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ και ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες