Θα δούμε την Εθνική ομάδα;; Μπα(κασέτα), άστο καλύτερα!!

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

Θα δούμε την Εθνική ομάδα;; Μπα(κασέτα), άστο καλύτερα!!

Θα δούμε την Εθνική ομάδα;; Μπα(κασέτα), άστο καλύτερα!!
Η παρωδία στην Εθνική ομάδα συνεχίζεται, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Φαν'τ Σιπ, να μένει ισόπαλη με την υπερομάδα του Κοσόβου... Διαβάστε παρακάτω...

Πιο κάτω δεν έχει, μία φράση που ακούγεται συνεχώς για την Εθνική Ελλάδας, αλλά κάθε φορά που αγωνίζεται, μας κάνει να αναπολούμε τις παλιές της επιτυχίες. Η ομάδα του Ολλανδού προπονητή;; κατάφερε να σπαταλήσει δύο βαθμούς απέναντι στην υπερομάδα του Κοσόβου.

Δεν έφτασε η βοήθεια του διαιτητή, ο οποίος χάρισε κυριολεκτικά πέναλτι, όταν ο Λημνιός έπεσε στον αγωνιστικό χώρο από την επαφή με τον αντίπαλο αμυντικό. Και εκεί που πιστεύουν όλοι πως η Εθνική με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα σκοράρει ο Μπακασέτας αστόχησε στο πέναλτι.

Όλα στραβά για τους υποστηρικτές της Εθνικής, οι οποίοι πλέον θα λένε πως ο ένας βαθμός είναι ικανοποιητικός και ότι όλα θα παιχτούν στο τελευταίο παιχνίδι με την Σλοβενία. Γενικότερα, η 11άδα που παρέταξε ο Φαν’τ Σιπ στα δύο παιχνίδια είναι το λιγότερο προκλητική, με παίκτες σημαίες της Εθνικής να μένουν εκτός (Μανωλάς, Παπασταθόπουλος). Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, απαγορεύεται να αγωνίζονται στην βασική 11άδα. Μη ξεχνάμε πως και στο παιχνίδι με την άσημη Μολδαβία, χρειάστηκε ο συμπατριώτης του Φαν’τ Σιπ, (διαιτητής;;), ώστε να σκοράρει η Εθνική με πέναλτι… Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους!!

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες