«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Βερίσιμο»! Φεύγει αμυντικός;

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Βερίσιμο»! Φεύγει αμυντικός;

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Βερίσιμο»! Φεύγει αμυντικός;
Μπάσιμο για την απόκτηση του Λούκας Βερίσιμο φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, Λούκας Μουσέτι Περατσόλι, έχει κατατεθεί πρόταση για τον στόπερ της Σάντος. Διαβάστε παρακάτω... Στόπερ από τη Βραζιλία παρουσιάζεται διατεθειμένος να φέρει ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει στο twitter ο ρεπόρτερ, Λούκας Μουσέτι Περατσόλι, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Λούκας Βερίσιμο.

Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στη Σάντος και πληροφορίες τον ήθελαν ν’ απασχολεί επίσης την Μπενφίκα εκτός από τον Σεμέδο. Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση, μετά την προσφορά που έκανε ο Ολυμπιακός, οι εκπρόσωποι του παίκτη θα έχουν συνάντηση με τη Σάντος, η οποία αναμένεται να γίνει μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας.

Το ενδεχόμενο να ισχύει η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για απόκτηση του Βερίσιμο συνδέεται αναπόφευκτα με ενδεχόμενη πώληση του Σεμέδο, με τον Κώστα Νικολακόπουλο πάντως ν’ αναφέρει κατηγορηματικά στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι δεν προκύπτει παραχώρηση του Πορτογάλου.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες