Προς αναβολή το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

Προς αναβολή το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Προς αναβολή το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Πολύ φορτωμένο είναι το πρόγραμμα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να έχουν παιχνίδια και στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αποτέλεσμα να θεωρείται δύσκολο να διεξαχθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Διαβάστε παρακάτω...

Ένα σοβαρό θέμα που προκύπτει έχει να κάνει με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός το οποίο θεωρητικά θα διεξαχθεί ή στις 24 ή στις 25 Οκτωβρίου. Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πως η UEFA όρισε το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστικής του Champions League στις 21/10 και το ΠΑΟΚ-Ομόνοια στις 22/10.

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα πήγαινε για τις 24 ή 25/10. Το θέμα είναι ότι στις 27/10 οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Πόρτο για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ θα πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον τρεις ημέρες μεταξύ δύο αγώνων. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει έτσι όπως έχουν οριστεί τα ματς εκτός αν αλλάξει ημερομηνία του Πόρτο-Ολυμπιακός. Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι πως το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα οδηγηθεί σε αυτόματη αναβολή. Και η λογική λέει ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έχει αντίρρηση, αφού το βάρος τους θα έχει πέσει στην Ευρώπη.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες