Μπάχαλο στην εθνική Γουϊνέας, επιστρέφει νωρίτερα ο Καμαρά

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Μπάχαλο στην εθνική Γουϊνέας, επιστρέφει νωρίτερα ο Καμαρά

Μπάχαλο στην εθνική Γουϊνέας, επιστρέφει νωρίτερα ο Καμαρά
Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο υπουργείο Αθλητισμού της Γουϊνέας και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που δεν θα κατέβουν κόντρα στην Γκάμπια. Ανάμεσα τους κι ο Καμαρά του Ολυμπιακού. Διαβάστε παρακάτω... Χαμός στη εθνική της Γουϊνέας και… κέρδος για τον Ολυμπιακό!

Διότι, προέκυψε μεγάλο ζήτημα πέραν των πέντε κρουσμάτων. Ανάμεσα στο υπουργείο Αθλητισμού και τους διεθνείς έχει ξεσπάσει «πόλεμος», καθώς οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν για τα χρήματα που τους οφείλονται εδώ και αρκετό καιρό. Όπως και για την απόφαση να μειωθούν τα μπόνους για τις νίκες σε φιλικές αναμετρήσεις.

Υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών με το προπονητικό τιμ της εθνικής και έγινε ξεκάθαρο ότι οι παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό με την Γκάμπια, το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη (13/10), το οποίο έχει οριστεί να διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

Συνεπώς, ο Μαντί Καμαρά, οποίος ήταν αρχηγός για πρώτη φορά στο φιλικό με το Πράσινο Ακρωτήρι, θα επιστρέψει νωρίτερα στην Ελλάδα και θα ταθεί γρηγορότερα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες