Ο Κάκος είπε την αλήθεια… και μετά τη μάζεψε!

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Ο Κάκος είπε την αλήθεια… και μετά τη μάζεψε!

Ο Κάκος είπε την αλήθεια… και μετά τη μάζεψε!
Ο Τάσος Κάκος αρχικά είπε την αλήθεια, πως δεν υπάρχει παράβαση στο γκολ του Χασάν, όμως για λόγους που δε γνωρίζουμε, στη συνέχεια άλλαξε την τοποθέτησή του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός στερήθηκε ένα καθαρό και ΠΑΝΑΞΙΟ τρίποντο, στην κούρσα που κάνει για το 46ο πρωτάθλημα! Βέβαια, όσα μπλόκα κι αν κάνουν, αυτό που θα πετύχουν είναι να μας κάνουν δυνατότερους!

Με ανύπαρκτο οφσάιντ, ο Ολυμπιακός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από τους «Ζωσιμάδες», ενώ άπαντες αναφέρουν πως το γκολ του Χασάν είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ και ΚΑΘΑΡΟ, καθώς και πως έπρεπε να μετρήσει!

Κάτι που είπε και ο Τάσος Κάκος. Ο «αγαπητός» αμισθί της Ελληνικής τηλεόρασης, είπε την αλήθεια, πως το γκολ του Ολυμπιακού είναι κανονικό και πως δεν υπάρχει καμία παράβαση.

Αυτό έκανε τους ανθρώπους της εκπομπής να τον «επαναφέρουν» στην «τάξη» και την «εξυγίανση», λέγοντάς του «εννοείς πως υπάρχει παράβαση», με τον πρώην διαιτητή να τα «γυρίζει» λέγοντας πως είναι πεντακάθαρο οφσάιντ.

Ήταν μάλλον… αφηρημένος ο Τάσος, ή έπαθε κρίση ειλικρίνειας; Δε σχολίασε περισσότερο την εν λόγω επίμαχη φάση, καθώς είπε πως η τεχνολογία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες