Τζολάκης: «Αυτά θέλω να βελτιώσω»

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Τζολάκης: «Αυτά θέλω να βελτιώσω»

Τζολάκης: «Αυτά θέλω να βελτιώσω»
Σε τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει καλύτερος ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ποιοί τον έχουν βοηθήσει να φτάσει στην 11αδα του Ολυμπιακού

Διαβάστε παρακάτω... Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης για την κατάκτηση του Κυπέλλου, για τη νέα σεζόν, για τους στόχους του ίδιου και του Ολυμπιακού, αλλά έχει ενδιαφέρον αυτό που είπε σχετικά με τα στοιχεία που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να βελτιώσει για να γίνει όσο πιο πλήρης γίνεται σε αυτή τη μεγάλη προσπάθειά του να καθιερωθεί στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Τζολάκης ρωτήθηκε:

Αν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του: «Σίγουρα όταν κατακτάς ένα Κύπελλο η σεζόν ξεκινά με ονειρικό, με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα».


Ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν για την ομάδα και τον ίδιο: «Πρώτα απ’ όλα να είναι υγιείς όλοι στην ομάδα. Ο ομαδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και το νταμπλ. Να [προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη και γιατί όχι και καλύτερη. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα να δείχνω στον κόουτς ότι μπορεί να υπολογίζει σε μένα και γιατί όχι να πάρω κι πιο πολλές ευκαιρίες φέτος».


Ποιος τον βοήθησε περισσότερο: « Όλοι με βοήθησαν δεν μπορώ να πω. Κι ο προπονητής μου και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Αγριογιάννης αλλά και οι συμπαίκτες μου ήταν συνεχώς δίπλα μου και με υποστήριζαν».


Τι στοιχεία θα ήθελε προσωπικά να βελτιώσει: «Σίγουρα λίγο τις πάσες και τα βολέ, την ακρίβεια μου στις μεταβιβάσεις γενικά. Είναι πολλά που θέλω να βελτιώσω. Συμπλήρωσα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και πάμε για τον 3ο και σίγουρα στην προηγουμένη ομάδα μου δεν υπήρχε η ανάλογη δουλειά. Χρειάζομαι αρκετή βελτίωση».


Για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό: «Ο κόσμος να μην φοβάται και να μην ανησυχεί. Μια απλή ίωση είναι και πολλές φορές και χωρίς συμπτώματα όπως έγινε μ’ εμένα. Απλά να είμαστε προσεκτικοί, και να μειώσουμε τις επαφές με τους γύρω μας».

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες