Εξετάζει Πορτογαλικό… αστεράκι ο Ολυμπιακός! (photo/vid)

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Εξετάζει Πορτογαλικό… αστεράκι ο Ολυμπιακός! (photo/vid)

Εξετάζει Πορτογαλικό… αστεράκι ο Ολυμπιακός! (photo/vid)
Με ένα Πορτογαλικό “αστεράκι” έχει… συνδεθεί ο Ολυμπιακός. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα Πορτογαλικό… ταλεντάκι φαίνεται να έχει βάλει στο μάτι ο Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, καθώς έπονται αποχωρήσεις στην συγκεκριμένη θέση, με την πορτογαλική αγορά να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην κορυφή των προτιμήσεων τους.

Μάλιστα, αυτή τη φορά, πρόκειται και για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Ντιόγκο Κεϊρός! Ο 21χρονος (γεννημένος στις 05/01/1999) κεντρικός αμυντικός έχει συνδεθεί με το όνομα του Ολυμπιακού για ακόμη μια φορά.

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο ταλαντούχος άσος της Πόρτο δεν βρίσκεται στα πλάνα της τελευταίας, παρά το γεγονός ότι στον πρόσφατο δανεισμό του στο Βέλγιο είχε μια αρκετά γεμάτη σεζόν με 21 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξέταζαν εδώ και καρό την περίπτωση του Κεϊρός, ο οποίος θέλει να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα του, κάτι το οποίο πολύ δύσκολα μπορεί να του το παρέχει η Πόρτο.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν “παίζει” μόνος του, καθώς κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες σκέφτονται να κινηθούν είτε για τον δανεισμό του είτε για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή.

Ο νεαρός προέρχεται από τις ακαδημίες των πρωταθλητών Πορτογαλίας, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είναι διεθνής με την U21 της χώρας του, όπου σε 5 συμμετοχές έχει σημειώσει 2 τέρματα.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του μεταγραφικού στόχο του Ολυμπιακού:

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες