Μαρτίνς - «Είμαστε στην ίδια φάση με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μαρτίνς - «Είμαστε στην ίδια φάση με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Μαρτίνς - «Είμαστε στην ίδια φάση με τη Μάντσεστερ Σίτι»

O Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν περισσότερη προσωπικότητα στην Κύπρο και επεσήμανε τη σημασία ο Ολυμπιακός να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους. 

Διαβάστε παρακάτω... ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Στασινόπουλος.

-Πόσο θα επηρεάσει τα πλάνα σας το σκορ του πρώτου αγώνα;

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εφησυχάσουμε στο σκορ του πρώτου αγώνα. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας. Θα παίξουμε όπως παίζουμε πάντα με τον χαρακτήρα μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα παίξουμε για τη νίκη όπως παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα υποτιμήσουμε την Ομόνοια γιατί είναι μία ομάδα που έχει δυνατότητες.

-Τι διαφορετικό θέλετε να δείτε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι;

Αυτό που θέλω να δω ίδιο είναι το αποτέλεσμα, διότι σημαίνει ότι θα είμαστε στους ομίλους. Θέλω να δω περισσότερη προσωπικότητα. Έχουμε περάσει έναν δύσκολο τελευταίο μήνα κάτι που βλέπουμε και σε άλλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ, η Λίβερπουλ, η Γουλβς. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση της φυσικής κατάστασης, βελτίωση του ρυθμού.

Είδαμε κάποια πράγματα να βελτιώνονται στο τελευταίο μας παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και σίγουρα θέλουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Μίλησα για τη Μάντσεστερ Σίτι γιατί είναι σε μία φάση όπως εμείς γιατί ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία και αργά τα παιχνίδια. Σας το ανέφερα αυτό για να καταλάβετε πόσο σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι λόγω της κατάστασης.

-Πόσο πιστεύετε ότι θα επηρεάσουν οι δύο απουσίες την Ομόνοια; Ποια πιστεύετε ότι είναι τα δυνατά σημεία της Ομόνοιας;

Δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι είναι οι παίκτες της που είναι θετικοί.

-Είναι δύο βασικοί παίκτες της μεσαίας γραμμής.

Εμείς μόλις δούμε την ενδεκάδα που θα κατεβάσει, αμέσως θα ξέρουμε και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα έχουμε οι παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους δύο παίκτες. Εμάς μας ανησυχεί ότι η Ομόνοια ως ομάδα μπορεί να παίξει γρήγορα και μπορεί να απειλήσει. Επίσης παίζει στην έδρα της και αυτό θα την κάνει διαφορετική απ’ ότι ήταν στο πρώτο παιχνίδι.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες