«Δεν παίρνει τον Πέπε, αν δεν δώσει τον Σεμέδο»!

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

«Δεν παίρνει τον Πέπε, αν δεν δώσει τον Σεμέδο»!

Και όμως! «Δεν παίρνει τον Πέπε, αν δεν δώσει τον Σεμέδο»!
Δείτε τι γράφει σήμερα η πορτογαλική A Bola. Διαβάστε παρακάτω... Ένα ρεπορτάζ αν μη τι άλλο «περίεργο» έχει σήμερα η A Bola, σύμφωνα με το οποίο, η Γκιμαράες δεν υπογράφει τη μεταγραφή του Πέπε στον Ολυμπιακό (που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί), επειδή η Μπενφίκα θέλει να πάρει με τους δικούς της όρους τον Σεμέδο από τον Ολυμπιακό! 
 
Το σενάριο λέει ότι οι «αετοί» επικαλούνται δοσοληψίες τους με τους Πειραιώτες και τη Νότιγχαμ για τον Πέπε και τον Καρβάλιο, θέλοντας να ξοδέψουν όσο το δυνατόν λιγότερα για να πάρουν τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό από την ελληνική ομάδα.

Αναφορικά με τη μεταγραφή του Πέπε, η Μπενφίκα είχε ποσοστό 50% από το οποίο παραιτήθηκε για να διευκολύνει τη μεταγραφή.
 
Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Πάμε τώρα και στην πραγματικότητα. Ο Πορτογάλος χαφ την Παρασκευή (4/9) πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται η Γκιμαράες, η Μπενφίκα και τώρα που τελειώνει η μεταγραφή εμπλέκεται και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, η οποία πρέπει να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα. Από τους εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση γίνεται κατανοητό πόσο δύσκολη υπόθεση ήταν.

Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί ένα χαρτί και μία υπογραφή για να ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η μεταγραφή. Απλά τυπική η εκκρεμότητα και τίποτ' άλλο.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες