Γι' αυτό ο Ολυμπιακός δε δέχθηκε την απονομή από την ΕΠΟ του Γραμμένου

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Γι' αυτό ο Ολυμπιακός δε δέχθηκε την απονομή από την ΕΠΟ του Γραμμένου

Γι' αυτό ο Ολυμπιακός δε δέχθηκε την απονομή από την ΕΠΟ του Γραμμένου

Το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019-20. Η ΕΠΟ τα έκανε όλα τόσο... σωστά, που φτάσαμε μέσα Σεπτέμβρη για να τελειώσει η προηγούμενη αγωνιστική περίοδο!

Διαβάστε παρακάτω...

Σ' ένα Σαββατοκύριακο στο οποίο άρχιζε το πρωτάθλημα της Super League...Στον τελικό του Κυπέλλου ο Θρύλος νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 και κατάφερε να πραγματοποιήσει το νταμπλ για τη σεζόν αυτή.

Μετά το τέλος του ματς έγινε η απονομή του Κυπέλλου στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε ποτέ η απονομή αυτή από την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Γραμμένο. Κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν ήθελε να πάει να πάρει το τρόπαιο από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Μετά από τα όσα έκανε μέχρι να διεξαχθεί τελικά αυτό το ματς...

Όπως φυσικά το ίδιο συνέβη και με τους παράγοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Κανείς από τους παράγοντες δεν ήθελε να πάει να πάρει το Κύπελλο παρουσία του Γραμμένου.

Μέχρι που πήγε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, και παρέλαβε το Κύπελλο, για να φτάσει στα χέρια των ποδοσφαιριστών του Θρύλου.

Εδώ που τα λέμε και από ποια ΕΠΟ να γίνει η απονομή; Σ' ένα ματς στο οποίο ήταν αρχηγός ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος σταμάτησε από την εθνική Ελλάδας τη φανέλα της οποίας τίμησε στο έπακρο και δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από την ΕΠΟ για την προσφορά του;

Ούτε μία ενημέρωση για το «αντίο» του στην Εθνική, κάτι...

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες