Επίθεση Κόλκα σε Καραπαπά! "Λογικό να παίζει ο Γιαννούλης αντί Τσιμίκα"

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Επίθεση Κόλκα σε Καραπαπά! "Λογικό να παίζει ο Γιαννούλης αντί Τσιμίκα"

Επίθεση Κόλκα σε Καραπαπά! "Λογικό να παίζει ο Γιαννούλης αντί Τσιμίκα"
Επίθεση του Σταύρου Κόλκα σε Καραπαπά μέσω του SDNA. 
Διαβάστε ένα μέρος του άρθρου που ανέβασε!
Διαβάστε παρακάτω...

Κόλκας: "Ξύπνησα χθες να πάω να βαφτίσω το παιδί μου και το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα κλασικό ποστάρισμα του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού εναντίον μου, με ύφος που δεν τιμά βέβαια την ΠΑΕ που εργάζεται. Και όλα αυτά, με αφορμή ποσταρίσματα οπαδικών σελίδων που για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο μου τις χρέωνε.

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο στο ντολμαδάκι με πόδια, πως αν είναι να γράψω κάτι εγώ θα βάλω το ονοματεπώνυμό μου – όπως καλή ώρα τώρα - και θα το χρεωθώ. Δεν θα βάλω ποτέ άλλους να το κάνουν.

Επίσης, λίγο IQ να του είχε απομείνει, θα κατανοούσε πως πολλά από αυτά που γράφονται στις συγκεκριμένες σελίδες, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο όμως στον ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να ζούμε και με την διαφορετική άποψη. Είναι σεβαστή και ίσως χρήσιμη. Σε αντίθεση με τη δική του ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν βέβαια από το γεγονός πως αυτό το κάτι σαν άνθρωπος, έκανε επίθεση στον προπονητή της εθνικής επειδή ξεκίνησε στην ενδεκάδα ο Γιαννούλης και όχι ο Τσιμίκας. Κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό για δύο λόγους.

Πρώτον, γιατί ο προπονητής σκέφτεται κάπως διαφορετικά απ όλους μας. Η ομάδα άλλαξε εικόνα προς το θετικό με τον Γιαννούλη στο αρχικό της σχήμα και στην ιεραρχία του συγκεκριμένου γκρουπ είναι πιο πάνω από τον Τσιμίκα. Δεν είναι απλά ένας παίκτης ενδεκάδας, αλλά ένας παίκτης που ουσιαστικά παίρνει τις περισσότερες μπάλες μέσα στο παιχνίδι και δημιουργεί τους περισσότερους κινδύνους. Για τον προπονητή λοιπόν, δεν έχει σημασία αν πήγε ο Τσιμίκας στη Λίβερπουλ, αλλά το ότι ο Γιαννούλης του έκανε εξαιρετικά τη δουλειά.

Δεύτερον, ο Τσιμίκας δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει γενικά, γιατί έχει κορονωϊό. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε υποψιαστεί ο συγκεκριμένος τύπος, όταν ο παίκτης βγήκε εκτός αποστολής έχοντας δέκατα.

Κανένας δεν αμφισβητεί τον άθλο που πέτυχε ο Τσιμίκας ανοίγοντας την πόρτα της μεγαλύτερης ομάδας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Μπράβο στο παιδί, με χαρά θα βλέπουμε την προσπάθειά του να καθιερωθεί, αλλά πολλές φορές στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άλλα πράγματα που μετράνε."

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες