Άφωνοι στο Ρέντη, δίνει το 100% - Θα τον κρατήσει ο Μαρτίνς;

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

Άφωνοι στο Ρέντη, δίνει το 100% - Θα τον κρατήσει ο Μαρτίνς;

Άφωνοι στο Ρέντη, δίνει το 100% - Θα τον κρατήσει ο Μαρτίνς;
Ο Γιασίν Μεριά αποτελεί μια από τις περιπτώσεις παικτών που θεωρούνται "κομμένοι" στον Ολυμπιακό. Ο Τυνήσιος πήρε τις ευκαιρίες του πέρυσι, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Αντιθέτως, τα πήγε μια χαρά στην Κασίμπασα παίζοντας ως δανεικός και εκεί θέλει να γυρίσει.Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μεριά επέστρεψε από τον δανεισμό του και συμμετέχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Πάντως, έχει ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί στα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως θέλει να γυρίσει στην Κασίμπασα. Τόνισε δε, πως μίλησε και με τον Μαρτίνς για το εν λόγω ζήτημα, επισημαίνοντάς του πως προτιμά να φύγει εάν δεν παίζει.

Το οικονομικό είναι ένα μεγάλο θέμα, αφού οι Τούρκοι δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, που αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ για τον Μεριά.

Παρά τη δεδηλωμένη του επιθυμία του να αποχωρήσει, ωστόσο, ο διεθνής αμυντικός το παλεύει πολύ στις προπονήσεις και προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που έχει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.

Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, ο Μεριά τα δίνει όλα στην προετοιμασία και κάθε άλλο πάρα... τελειωμένο παίκτη θυμίζει. Ο Τυνήσιος προπονείται σκληρά και περιμένει τις εξελίξεις. Είτε το... θαύμα του να ξαναβρεθεί στο ενεργό ρόστερ του Ολυμπιακού είτε τη λύση που θα ανοίξει τον δρόμο για επιστροφή στην Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή οι επιλογές στο "ερυθρόλευκο" κέντρο της άμυνας είναι πολύ περιορισμένες, με τον Σεμέδο να παραμείνει εκτός προπονήσεων λόγω κορωνοϊού.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες