Συγκινητικό και αντρίκειο το αντίο του Ομάρ!

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Συγκινητικό και αντρίκειο το αντίο του Ομάρ!

Συγκινητικό και αντρίκειο το αντίο του Ομάρ!
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Θρύλο, αφού αναμένεται να συνεχίσει στην Γαλατάσαραϊ. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, δυστυχώς δε θα συνεχίσει στην ομάδα μας, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Ολυμπιακός αφενός είχε κάνει αρκετές προτάσεις προς τον Νορβηγό μπακ για επέκταση της συνεργασίας τους, όμως ο Ομάρ δεν δέχτηκε με αυτούς τους οικονομικούς όρους.

Ο ίδιος βρήκε καλύτερη πρόταση οικονομικά στην Τουρκία και τη Γαλατάσαραϊ, με αποτέλεσμα να συνεχίσει εκεί.

Όμως, μετά την αναμέτρηση με τη Γουλβς και τον άδικο αποκλεισμό του Θρύλου στο Μολινό, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, λέγοντάς τους τα εξής:

Θα πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Ήταν έξι υπέροχα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία. Ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι της ζωής μου. Αυτή την ομάδα την αγαπάω, είναι η οικογένειά μου.

‘Ηταν μια πολύ δύσκολη επιλογή για μένα. Η ομάδα προσπάθησε να με κρατήσει, μιλήσαμε πολύ, αλλά επέλεξα να φύγω διότι είχα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είστε η δεύτερη οικογένειά μου. Εύχομαι να πάει καλά η ομάδα και τα επόμενα χρόνια και να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Και επειδή το ποδόσφαιρο παίζει περίεργα παιχνίδια, ελπίζω να τα ξαναπούμε”.

Ένα αντρίκειο αντίο από τον Ομάρ…

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες