Στο Κατάρ ο Γκιλιέρμε για την Αλ-Σαντ! Τρελές απολαβές!

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Στο Κατάρ ο Γκιλιέρμε για την Αλ-Σαντ! Τρελές απολαβές!

Στο Κατάρ ο Γκιλιέρμε για την Αλ-Σαντ! Τρελές απολαβές!
Η Αλ-Σαντ γνωστοποίησε πως ο χαφ του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, βρίσκεται στην Ντόχα για να κλείσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Κατάρ.
Διαβάστε παρακάτω... Στην Ντόχα βρίσκεται ο Γκιλιέρμε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ-Σαντ!

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Κατάρ, ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού έχει αποδεχθεί την πρότασή της και μένει μόνο η συμφωνία των δύο συλλόγων. 
 
Ο 29χρονος μέσος έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις των «ερυθρολεύκων» για ανανέωση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Από ‘κει και πέρα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή.

Όπως είναι λογικό, ο Γκιλιέρμε δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (30/8). 

Παρά τις προσπάθειες που έκανε ώστε να κρατήσει τον Γκιγιέρμε, αυτό στάθηκε αδύνατο. Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, αλλά ήταν αναπόφευκτο ότι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει από τη στιγμή που η Αλ Σαντ έφτασε να του δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ο Γκιγιέρμε είναι ήδη στην Ντόχα έτοιμος να υπογράψει, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει ένα σημαντικό ποσό που λέγεται ότι μπορεί να φτάσει στα 4 εκατ. ευρώ. Παρόλο που η επιθυμία του ήταν να κρατήσει τον Βραζιλιάνο άσο.

Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Γκιγιέρμε με αποκλειστικό στόχο τον Πέπε της Γκιμαράες. Και με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας από τη στιγμή που έχει σύμμαχο και τον παίκτη. Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι γύρω στα 3 εκατ. ευρώ, η Γκιμαράες ζητάει 5, αλλά ρόλο μπορεί να παίξει και η Μπενφίκα που έχει δικαιώματα στον παίκτη. Οι επαφές συνεχίζονται.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες