Απίστευτο βίντεο : Προπόνηση στο επικίνδυνο βοσκοτόπι του ΟΑΚΑ (Vid)

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Απίστευτο βίντεο : Προπόνηση στο επικίνδυνο βοσκοτόπι του ΟΑΚΑ (Vid)

Απίστευτο βίντεο : Προπόνηση στο επικίνδυνο βοσκοτόπι του ΟΑΚΑ (Vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του έπαθαν σοκ από την κάκιστη εικόνα του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ και η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ξαφνικός έλεγχος από το ΕΣΚΑΝ. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, οι Ερυθρόλευκοι επέλεξαν να προπονηθούν στο ΟΑΚΑ σήμερα. Οπου και βίωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα και εμπειρία: Την προπόνηση σε έναν αγωνιστικό χώρο, που περισσότερο ομοίαζε με βοσκοτόπι, παρά με χώρο όπου διεξάγονται αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πόσο μάλλον ένας τελικός Κυπέλλου. 

Το βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, από έκπληκτους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «εξηγεί» γιατί σοκαρίστηκαν. Και δείχνει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί ακριβώς στις συνθήκες που αρμόζουν σε αυτή την Ομοσπονδία. Σε ένα βοσκοτόπι. Και μάλιστα ξερό… Ενα γήπεδο επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Αλλά ποιος νοιάζεται για τους παίκτες…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το ευτυχές γεγονός για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του είναι ότι το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιος να αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμό. Κάτι διόλου απίθανο, με βάση την εικόνα του γηπέδου. Εικόνα που έχει προβληματίσει τους αρμοδίους του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα το πρωί της Παρασκευής να διεξαχθεί σύσκεψη μεταξύ της διοίκησης του Σταδίου, εκπροσώπων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και της εταιρείας που έχει αναλάβει (για λογαριασμό των δύο ΠΑΕ) την ευθύνη να είναι σε καλή κατάσταση το γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, στο ΟΑΚΑ βρέθηκε αιφνιδιαστικά κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ, το οποίο έπειτα από κλήρωση, πραγματοποίησε αντιντόπινγκ κοντρόλ σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κάτι αντίστοιχο, έγινε και με την ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες