Ολυμπιακός: Αυτή είναι η νέα φανέλα για τη σεζόν 2020-2021 (pic)

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η νέα φανέλα για τη σεζόν 2020-2021 (pic)

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η νέα φανέλα για τη σεζόν 2020-2021 (pic)

H KAE Oλυμπιακός αποκάλυψε τη νέα φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2020-2021. Δείτε πως θα είναι ακριβώς η εμφάνιση, αλλά και το σορτς. Εμπνευσμένη από το δοξασμένο παρελθόν των Πειραιωτών.

Διαβάστε παρακάτω... Ο Θρύλος τιμά την ιστορία του, στοχεύοντας σε ακόμα πιο ένδοξες στιγμές. Η GSA Sport και ο Ολυμπιακός εμπνεύστηκαν τη νέα φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2020-21 γυρίζοντας το χρόνο πίσω.

Το κόκκινο του Ολυμπιακού, η λευκή ρίγα και η μαύρη πινελιά χαρακτηρίζουν τη φανέλα που θα φοράει η ομάδα τη νέα χρονιά. Μια φανέλα που είναι εμπνευσμένη από τη σεζόν 1978-79, όταν ο Θρύλος έφτασε στο Final-6 του κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Κώστα Μουρούζη στην άκρη του πάγκου και τους Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Μελίνι, Διάκουλα να οδηγούν τους συμπαίκτες τους στην ευρωπαϊκή υπέρβαση για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

Επιστροφή στο παρελθόν λοιπόν με παράθυρο στο μέλλον, αφού η GSA Sport εφαρμόζει στα νέα προϊόντα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό τις νέες της τεχνολογίες.

Στη νέα φανέλα του Θρύλου, ενσωματώθηκε τo GSA HΥDRO-PLUS που υποστηρίζει την απόδοση των αθλητών ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ελαφριές, ανθεκτικές και μοναδικής σχεδίασης, είναι οι φανέλες που θα αγαπήσουν όλοι οι φίλαθλοι.

RED FRONT
RED BACK
SHORTS RED
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες