Μιας και γίνατε Λιόν, θυμηθήκαμε κάτι! (photos, video)

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

Μιας και γίνατε Λιόν, θυμηθήκαμε κάτι! (photos, video)

Μιας και γίνατε Λιόν, θυμηθήκαμε κάτι! (photos, video)

Ψάχνετε χαρά από παντού αλλά δεν την βρίσκεται με τίποτα. Γεγονός...

Ο Θρύλος έχει γίνει ο εφιάλτης σας και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ξέρουμε, έχετε γίνει… Γάλλοι μερικές μέρες τώρα, είστε… οπαδοί της Λιόν.Για την μικρή πιθανότητα που υπάρχει, για αυτήν!

Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, να αλλάζετε ομάδα κάθε βδομάδα. Προς το παρόν, λοιπόν, είστε Λιον. Γιατί; Γιατί το κόμπλεξ είναι αμέτρητο ως γνωστόν…

Το σενάριο να πάρει η γαλλική ομάδα το εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Αλλά από αυτές ξέρετε καλά, για αυτό και το ονειρεύεστε, μήπως και αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Θρύλος. Όχι από εσάς φυσικά, εσείς είστε λίγοι, από… σπόντα.Αλλά ο Θρύλος θα είναι στην Ευρώπη, είτε έτσι , είτε αλλιώς γιατί έχει φροντίσει για αυτό.

Μιας και είστε λοιπόν αυτή τη βδομάδα Λιόν, να σας ταξιδέψουμε πίσω στο 2000, τότε που το ΟΑΚΑ έγινε έδρα (όπως μόνο λαός του Ολυμπιακού ήξερε) από τον πύρινο κόσμο του Θρύλου.

Τότε που ο «μάγος» Ζιο, άφηνε την στάμπα του στην βραδιά μαζί με τον Οφορίκουε φυσικά. Τότε που η τωρινή ομάδα σας (θα δούμε για πόσο ) προσκύνησε τον Ολυμπιακό…

Ιδού...

Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες