Μεταγραφή Σα; Αλλάζουν τα δεδομένα…

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020

Μεταγραφή Σα; Αλλάζουν τα δεδομένα…

Μεταγραφή Σα; Αλλάζουν τα δεδομένα…

Αλλάζουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Είτε προς το καλό, είτε προς το άσχημο. Δυστυχώς, όμως, στην περίπτωση του Σα, πήραν άσχημη τροπή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Πορτογάλος έχασε το… τρένο, θα πρέπει και ο ίδιος, αλλά και ο Ολυμπιακός να επανεξετάσουν το άμεσο μέλλον και το πως θα χειριστούν, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ζοζέ Σα έδειχνε, σχεδόν βέβαιο, ότι θα έπαιρνε μεταγραφή, φέτος το καλοκαίρι. Η πίεση είχε αρχίσει να μεγαλώνει. Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και… Πρέμιερ Λιγκ, ασχολούνταν και ασχολούνται με τον Σα.

Ο τραυματισμός του, ωστόσο, ίσως αλλάζει τα δεδομένα και αναγκάζει Ολυμπιακό και παίκτη να προσεγγίσουν αλλιώς το μέλλον. Ο Θρύλος, για να μην πιαστεί εξ απροόπτου, είχε ήδη αρχίσει να κινείται για τον Σούμπασιτς, τον οποίο πολιορκούσε και πολιορκεί. Παράλληλα, απέκτησε τον Κρίστινσον, ο οποίος είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Φαινόταν δηλαδή ο Ολυμπιακός ότι είχε καλυμμένο το θέμα «άσος» εάν ο Σα αποχωρούσε με μεταγραφή και άφηνε «κενό» στο τέρμα. Το είχε ελέγξει ο Θρύλος και μάλιστα με τρόπο απολύτως ικανοποιητικό. Τώρα, όμως, τα πράγματα ενδεχομένως αλλάζουν. Ο Σα μπορεί να μην κάνει τη μεταγραφή που φαινόταν ότι θα έκανε, ελέω του τραυματισμού του.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και το μόνο που συνιστάται, είναι υπομονή. Ακόμη και έτσι, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να… ξεπουλήσει τον Σα. Ίσα-ίσα. Θα προχωρούσε τη μεταγραφή, αν ερχόταν ικανοποιητική πρόταση ή πληρωνόταν η ρήτρα, αλλά και το να μείνει ο Σα εδώ, μόνο… κακό δεν είναι!

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες