Ξέσπασμα Μαρτίνς προς ΕΠΟ - Ελληνικό Ποδόσφαιρο!

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Ξέσπασμα Μαρτίνς προς ΕΠΟ - Ελληνικό Ποδόσφαιρο!

Ξέσπασμα Μαρτίνς προς ΕΠΟ - Ελληνικό Ποδόσφαιρο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για ανικανότητα της ΕΠΟ αλλά και για έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες λόγω της ημερομηνίας που όρισε τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε παρακάτω...

Μέρος της συνέντευξης του Μαρτίνς, ενόψει του τελικού στα κανάλια της Cosmote TV:

«Δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τον τελικό όταν έπρεπε και από τότε όρισαν την ημερομηνία της 30ης Αυγούστου. Ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο σήμερα και το βλέπουμε σε αυτή τη κατάσταση… Αυτό αποτελεί έλλειψη σεβασμού στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές.

Είναι ντροπή και δείχνει απόλυτη ανικανότητα. Πρέπει η Ελλάδα να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να το σέβεται γιατί το να θέλεις να διοργανώσεις τελικό κυπέλλου σε αυτό το γήπεδο είναι πραγματικά απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους μας. Δείχνει την απόλυτη ανικανότητα της ομοσπονδίας και είναι πραγματικά ντροπή.

Αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν το σύμβολο του ελληνικού ποδoσφαίρου. Το γεγονός πως διάλεξαν αυτήν την ημερομηνία και αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δείχνει την ανικανότητα τους. Συγγνώμη, αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη».

Απίστευτο βίντεο : Προπόνηση στο επικίνδυνο βοσκοτόπι του ΟΑΚΑ (Vid)

 

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες